Frontlines: Fuel of War

Frontlines: Fuel of War

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 570 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Frontlines ™: A Fuel of War ™ egy nyitott világban működő First Person Shooter, a holnap frontvonalán állítva. A globális energiaválság, a környezeti hanyatlás és a gazdasági depresszió által sújtott világban a játékosok a nyugati koalíciós hadsereg elit katona szerepét vállalják egy epikus keresztes hadjáraton a Vörös Csillag Szövetség ellen, hogy a világ utolsó olajkészleteit ellenőrizzék. Frontlines: A Fuel of War egyesíti a filmes, nemlineáris játékot a következő generációs tűzerővel és a forradalmian új Frontline Combat System ™ -el, hogy a mai napig a legizgalmasabb és legerősebb FPS-t biztosítsák.
Frontline Combat System - Mind az egyjátékos, mind a többjátékos módban egyesítse a frontvonal erőit fókuszált, intenzív harcban.
Nyílt világ környezet - Mind az egyjátékos, mind a többjátékos módban hozza létre saját utat a győzelemhez nemlineáris küldetési célokkal és pusztítható környezettel. Hagyja el a csatát a szokásos die and redo rendszer helyett.
Következő generációs tűzerő - Több mint 60 új generációs jármű és fegyver, amelyeket a közeljövő katonai tervei inspirálnak, ideértve a repülőgépeket, helikoptereket, tartályokat, APC-ket és így tovább.
Testreszabható katonarendszer - A karakterek testreszabása lehetővé teszi a játék stílusának ábrázolását a karakterek kiválasztása, a fegyverek kirakodása és a szerepek specializációja révén.
Speciális csapatjáték - Legfeljebb 64 lejátszót támogathat PC-n LAN-on vagy interneten keresztül megosztott célzási rendszerekkel, csapat alapú VOIP-kel és még sok másnal.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2008.02.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI04023
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ