Friday the 13th: The Game

Friday the 13th: The Game

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 684 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Játékmenet

13. péntek: A játék egy harmadik személyes horror, túlélési játék, ahol a játékosok egy tini tanácsadó, vagy először Jason Voorhees szerepét vállalják. Te és hat másik szerencsétlen lélek mindent megteszel, hogy megszabadulj és túlélj, míg a világ legismertebb gyilkosa nyomon követ téged és brutálisan levág. 13. péntek: A játék arra törekszik, hogy minden egyes játékos számára eszközöket biztosítson a túléléshez, a meneküléshez, vagy akár meg is próbálja levenni az embert, akit nem lehet megölni. Minden egyes játékmenet teljesen új esélyt nyújt Önnek, hogy bebizonyítsa, ha van valami nemcsak a túléléshez, hanem a mozitörténet legtermékenyebb gyilkosának is, aki olyan sok gyilkos, mint bármelyik versenytársa!

Eközben Jason számos képességet kap a zsákmánya nyomon követésére, vadászására és megölésére. Szárítsa el az árnyékokat, megijesztse a célpontjait és ölje meg őket, amikor megfelelő idő van, olyan brutális módon, mint amennyit el tud képzelni. Vegye át az irányítást a legendás gyilkos, azaz Jason Voorhees, és rettegje meg azokat, akik elég szerencsések ahhoz, hogy átkeljenek az utadon!

Játssz Jason Voorhees néven!

Első alkalommal lehetősége nyílik Jason Voorheesként játszani, a horror leghíresebb gyilkosának. Szárítsa el zsákmányát, csapja be őket, amikor csak megfelelőnek látja, és félelmet kelt ennyi szerencsétlen áldozat szívében, amikor maga a legenda lesz! 13. péntek: A játék számos új és ismerős gyilkosságot tartalmaz, amelyek segítenek beállítani a kívánt Jason Voorhees hangját. Még a Jason különféle megtestesüléseit is kinyithatja a filmekből!

Jason egy félelmetes képességek sorozatával lesz felszerelve, így vadászatot adva a vadmagasságának magasságában. Ezek az ő fái, és ő is jól ismeri őket. Jason nem csak az áldozatainak félelmét táplálja, hanem az éjszaka előrehaladtával erősebbé válik. Minél sötétebb az éjszaka, annál félelmesebb lesz Jason!

A filmek rajongói a Jason különféle változataiként játszhatják le, beleértve:
13. péntek, II. Rész
13. péntek, III. Rész
13. péntek, VI. Rész: Jason Lives
13. péntek, VII. Rész: Új vér
13. péntek, VIII. Rész: Jason veszi Manhattanbe
Jason a pokolba megy: Az utolsó péntek

Hogyan fogsz túlélni?

A 13. péntek teljes fókusza: A játék multiplayer. A túlélés teljesen rajtad múlik, a játékos, mivel akár lopakodóan elrejtőzik Jason ellen, vagy együtt dolgozik csapatként, hogy elmeneküljön, vagy a harcot elhozza Jasonnak. A tanácsadóként való játék a kockázatért és a jutalomért szól, és a játékosoknak többféle diadalmehetőséget kínálhat Jason felett! El akar rejtőzni az erdőben, amíg a rendőrségre vár? Lehet, hogy együtt akar zenélni, és megpróbálná felvenni Jason-ot mint együttest? Lehet, hogy Ön és barátja úgy dönt, hogy rögzíti a hajót a tónál, és elmenekül, miközben mindenkit a sorsára hagy? Végtelen lehetőségek vannak az éjszaka túlélésére, de minden választásnak van következménye.

13. péntek: A játék folyamatosan beállítja a változás ütemét, így ismeretlen környezetet biztosítva, miközben Jason Voorhees keresi a legújabb áldozatát. Egyetlen stratégia sem lesz megbízható, és arra kényszeríti a játékosokat, hogy alkalmazkodjanak és megváltozzanak minden egyes alkalommal, amikor hosszú éjszakájukat a Camp Blood-ban kezdik! Légy óvatos, soha nem tudhatod, mikor vagy hol sztrájkol Jason!

Játssz tanácsadókként!

Mindannyian emlékezzünk a különféle trófeákra, a 13. péntektől kezdve, és a játék sem lesz kivétel! Minden tanácsadó típusnak vannak erősségei és gyengeségei, amelyek lehetőséget adnak a játékosok számára, hogy bizonyos helyzetekben kiemelkedjenek. Keresse meg azt a tanácsadót, amelyik legjobban megfelel a játékod stílusának, vagy dolgozzon ki különféle stratégiákat a Jason ellen nyerni! A játékosoknak lehetősége nyílik karakterük folyamatos frissítésére és fejlesztésére a feloldás, a testreszabás és a fejlesztés révén! Minél többet játszik, annál jobban alkalmazkodik, és jobb sokoldalú tanácsadóvá válik!

A Crystal Lake táborának minden dicsőségében!

A Crystal Lake táborát tükrözve a 13. sorozat péntektől kezdve a játékosok nemcsak az ikonikus Camp Crystal Lake-ben, hanem a környező térségben is megpróbálják túlélni. A filmek ikonikus helyszínei, mint például Higgins Haven, Jason és zsákmánya számára is hátrányos hely lesz.

A játékosok egy nagy, nyitott teret kapnak, ahol felfedezhetik őket, amikor megpróbálják elrejteni bizonyos haláltól! Minden játékmenet alapvetően megváltoztatja a forgatókönyvet, soha nem biztosítja a játékosoknak a lehetőséget, hogy megtanulják a mintákat, vagy kitalálják, hol fekszenek hasznos tárgyak. Mivel minden film más érzetet ad a táborhelyeknek, a 13. péntek pénte: A játék új és kihívásokkal teli helyzeteket ad minden alkalommal, amikor erdőbe lépsz!

A Crystal Lake adatbázis

13. péntek: A játék egy progresszív feloldó rendszert mutat be, amelyet egységesít a fiókoddal. Minél tovább játszol, annál többet nyit a tanácsadói testreszabástól a filmekben látható új Jason Voorhees jelmezekig! Amellett, hogy személyre szabott tábortanácsadókat ad fel, felfedezheti a titkokat a Camp Crystal Lake-en belül, feltárva a Jason Voorhees körülvevő rejtélyt és az ő járőrének területeit!

Legyen kedves. Visszatekerés.

A 13. péntek minden szempontja: A játék
egyenesen azokból a filmekből származik, amelyeket ismersz és szeretsz. Gondosan kidolgoztunk ezt a világot, hogy emlékeztessünk
mindent, amire emlékszel a 13. péntekről, egészen a 80-as évek vizuális hűségéig. Pontosan így emlékszel rá.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2017.05.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Gun Media
Cikkszám
DIGI04012
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ