FlatOut: Ultimate Carnage

FlatOut: Ultimate Carnage

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 308 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A FlatOut Ultimate Carnage a csontmegszakító vágás teljesen új szintjére emelte a pusztító versenyt. A FlatOut Ultimate Carnage arcade pusztító verseny, amely a legjobb és legszélsőségesebb verseny, valós fizikával, három különböző játékmóddal, és a játékosoknak széles választékot kínál online és offline multiplayer lehetőségeket.
Jellemzők:
A legjobb arcade pusztítóverseny: a
FlatOut páratlan valós fizikai motorja 40 és deformálható alkatrészből épített járműveket egyesít pályánként több mint 8000 roncsolható objektummal.
Hatalmas versenystílusok, amelyek megfelelnek az Ön hangulatának és preferenciáinak:
Karrier verseny. Versenyezz a fokozatosan nehezebb bajnokságon, és elpusztíthatja a 3 osztályt, hogy a végső FlatOut bajnok legyen. Arcade verseny. Deathmatch Destruction Derbiumok, időpróbák és balesetekkel teli kihívások.
Rendkívül versenyképes FlatOut versenyautó:
Versenyezz 11 másik sofőrrel egyjátékos módban a 48 autó közül, 39 pályán, 6 különböző környezetben. A pusztított sivatagokon, a hatalmas viharcsatornákon és a keskeny városi utcákon végigment.
Teljes mértékben támogatja a Windows Live Games játékot:
Legfeljebb 8 játékos egyidejű élő játék, beleértve a versenyeket, a derbieket és a mutatványokat, valamint a vadonatúj Deathmatch Derbieset és a kiadó Head-On versenymódot.
Vidám Ragdoll-karakterek a versenyen és a 12 ropogó mini játékban katapuláltak:
A Ragdoll egyedülálló a FlatOut számára - amelyet a szélvédőn, vagy ami még jobb, a másik sofőr szélvédőjén keresztül katapulálnak, amikor elrontják őket a versenytől. Ezen kívül vannak a 12 Ragdoll események, amelyek némi verést okoznak a puszta testbántalmazás miatt (pl. Magasugrás, kőugrás, tűzgyűrű, terepi cél és szabadrúgás).
Az autók lenyűgözőnek tűnnek:
Tekintsen meg minden karcolást és sérülést valós idejű környezeti leképezéssel, hogy sűrűbben valósághű megjelenést nyújtson. A flatout dinamikus árnyéktérképekkel rendelkezik a pályán lévő összes 3D-s objektumhoz, ideértve az épületeket, a tájakat és az autókat is, így az Ultimate Carnage-ben minden mozgás rendkívül sima. Javított részecskehatások, pl. Por, szennyeződés, füst, vízcseppek és pattogó szikra.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny
Megjelenés
2000.06.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Empire Interactive
Cikkszám
DIGI03868
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ