Fishing Sim World: Pro Tour (Deluxe Edition)

Fishing Sim World: Pro Tour (Deluxe Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 983 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Deluxe Edition tartalmazza az alapjátékot és az exkluzív kiegészítő tartalmat, beleértve a 20 000 Tackle Pontot, a Fishing Sim World Deluxe Edition hajót, 5 Deluxe csalit, 2 Deluxe Edition kapucnis pulcsit, 2 Deluxe Edition játékon belüli pólót és 2 Deluxe Edition sapkát.

A Fishing Sim World: A Pro Tour egy autentikus karrier módot kínál, ahol elit horgászokig versenyezhet, akik a világ több mint 100 legjobb horgászával versenyeznek a basszus, a ponty és a ragadozó halászat során, miközben felszabadítják a szponzorálási lehetőségeket, megszerzik a karrierjövedelmet és a közösségi médiát. követők, ahogy megy.

JÁTÉKOSD MEG AZ ÚTJÁT

Az egyéni többjátékos lehetővé teszi a szabályok megadását, amikor online felveszed ismerőseidet. Válasszon különböző lehetőségeket, például a fordulók számát, a meccs hosszát, a fogási fajokat, a helyszínt, az időjárási viszonyokat stb. Vegyen részt a Dovetail Fishing League-et alkotó online versenyeken, hogy megszerezze a hőn áhított címet és a nagy jutalmakat.

JÁTSSZ A LEGJOBB ELLEN

A világ több mint 100 legjobb horgásza mellett - a Fishing Sim World: Pro Tour-ot Scott Martin, minden idők legsikeresebb FLW Tour basszushorgásza, valamint a Discovery Scott Scott Challenge TV-műsorának műsorvezetője teljes mértékben jóváhagyja. Channel és Ali Hamidi, a Korda vezető horgásza, valamint az ITV Monster Carp és The Big Fish Off vezető producere és műsorvezetője.

A SZERENCÉNEK SEMMIT KELL VÉGZNI vele

A 10 helyszín változatosságának elsajátításához minden képességére és taktikájára szüksége lesz. Használja csónakos szonárját és GPS-jét a Bass túra célpontjain, a Guntersville-tónál és a Travis-tónál, vagy hajtson le a híres Gigantica pontyhorgásztavakra és a Linear Fisheries Manor Farmra.
Több száz felszerelés közül választhat, több mint 50 engedéllyel rendelkező partner között, köztük 13 Fishing, Evinrude, Booyah, Korda és RidgeMonkey. Szüksége lesz minderre, ha megcélozza a 29 különféle halfajt, például a sügért és a pontyot, a barnát és a szivárványos pisztrángot, a Wells harcsa és a Csatorna harcsa fajtákat, mindegyiknek saját hal-viselkedési rendszerrel rendelkezik, és olyan kérdések érintik, mint az időjárási viszonyok és a napszak .

Főbb jellemzők:

- Karrier mód - Vegyen részt több mint 100 profi horgász között, köztük Scott Martin, Jacob Wheeler, Ali Hamidi és Ian Russell. Válasszon utat a Bass, Carp és a Predator közül, vagy válassza mind a hármat. Az utad a kezedben van, és képes bármikor megváltoztatni a fegyelmedet. Nyerjen szponzori lehetőségeket, és szerezzen közösségi média-követőket, valamint karrierjövedelmet, amint amatőrből elitvé válik.


- Custom Multiplayer - Halászhasson barátaival online, és válassza ki a saját lehetőségeit, például a fordulók számát, a mérkőzés hosszát, a fogási fajokat, a helyszínt, az időjárási viszonyokat és a napszakot


- Online versenyek - Vegyen részt a Dovetail Fishing League-ben, hogy megpróbálja megszerezni a hőn áhított címet a nagy jutalmakért.


- Helyszínek, felszerelések és fajok - 10 helyszín, köztük 5 amerikai basszus és 5 európai helyszín. Több mint 50 engedéllyel rendelkező partner, több száz felszerelést és 29 különböző halfajt kínálva.


- Community and Mastery Challenge rendszer - Komplett közösségi, heti és játékon belüli mastery kihívások az exkluzív elemek kinyitásához.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Alkalmi, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2018.09.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Dovetail Games
Cikkszám
DIGI03824
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ