Fishing Sim World

Fishing Sim World

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 954 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Fishing Sim World a leghitelesebb horgászszimulátor, amelyet valaha készítettek, és senkihez hasonlóan más világszerte vezet el horgászútra. Érezd a trófea nagyméretű basszusának adrenalin-rohanását, valamint az óriási ponty- és szörnycsuka elleni küzdelem izgalmát, mivel a Fishing Sim World tökéletesen ötvözi a reális játékfizikát és a pontos hal AI-t egy hiteles horgászélményért, amely a kezdetektől fogva összekapcsolódik.

Horgászkészségét a végsőkig teszteljük, amikor felfedezzük két hatalmas amerikai basszustavat Floridában és New York állam felőli részén, valamint öt európai helyszínt, köztük a francia híres Gigantica Main Lake-t és még az Egyesült Királyság Grand Union csatornájának kihívást jelentő szakaszát is.

Menjen után tizennyolc különböző halfaj után, több száz felszereléssel, beleértve a horgászat egyik legnagyobb nevének engedélyezett felszerelését, például: Bass Cat Boats, Rat-L-Trap, Duckett Fishing és Korda. Használja a hajó GPS-jét és szonárját a basszus megtalálásához, mielőtt a megfelelő taktikát választaná a sikeres fogáshoz.

A fejlett mesterséges intelligencia és a halak viselkedési rendszereinek használatával minden faj másképp viselkedik - reagálva a víz hőmérsékletére és a csali választására -, ezért gondosan meg kell választania a stratégiát a zsákmány leszállításához. Halat a saját tempójában talál, megtalálja a tökéletes beállítást, majd kihívja magát a legjobb fogás megszerzéséhez.

A Fishing Sim World ennek a nagyszerű sportnak a versenyelemeit tükrözi, lehetővé téve, hogy élő versenyeken vegyen részt a világ minden részéről érkező ellenfelek ellen azzal a céllal, hogy Fishing Sim világbajnok legyen! A játékosok dönthetnek úgy is, hogy barátaikkal horgásznak 4 fős multiplayerben, összehasonlítva a valós idejű ranglistákon elért fogásokat.

Főbb jellemzők:

- Sügérhorgászat - Válasszon fonó- vagy baitcaster rudakat és orsókat, majd a tökéletes csalit, mindezt saját hajójából.
- Ponty- és durvahalászat - Próbálja ki az úszós horgászatot, a csalihalászatot vagy a csuka-fonást.
- Halfajok - 18 különböző halfaj, mindegyik saját egyedi AI-vel és viselkedési mintákkal.
- Horgászfelszerelés - Válasszon a botok, orsók és csalik több száz különböző kombinációjából, amelyeken a basszushalászat és Európa vezető gyártói licencelt felszerelései szerepelnek.
Helyszínek - 7 különböző úti cél vár rád, mindegyiknek megvan a maga kihívása, a hatalmas észak-amerikai tavaktól az európai festői helyszínekig.
- Csónakok - Szálljon ki a vízre csónakjával, aktiválja a szonárt, és találjon tökéletes helyet a horgászathoz.
- Dinamikus időjárás - Válassza ki a megfelelő beállítást és a megfelelő helyet a tóban a körülményektől függően. Készüljön fel arra, hogy megváltoztatja a taktikát, ahogy az időjárás is!
- Versenyek és többjátékosok - Nevezzen élő versenyekre, és kezdőből váljon bajnok horgásszá globális vezető tételeinken, és hívja ki barátait és társait a többjátékos versenyeken, hogy csiszolja versenyelőnyét.


Egyedülálló élmények

- Horgászút - A kezdőtől kezdve a horgászprofilig javíthatja képességeit, frissítheti felszerelését, és elsajátíthatja az egyes helyszíneket, hogy legyőzze barátait többjátékos és élő versenyeken.
- Gyönyörű helyszínek - Hét egyedülálló tó, köztük egy jeges Boulder-tó New York államban, a nap elöntötte a floridai Johnson-tavat, és öt európai helyszínnel, köztük a híres franciaországi Gigantica-tóval a nagy pontyja miatt és egy kihívást jelentő brit csatornával, ha Pike szörnyeteg a választott zsákmányod.
- Teljes licenc - Észak-Amerikában és Európában a halászati ​​ipar egyik legnagyobb vállalata, köztük a Bass Cat Boats, a Rat L Trap, a Duckett, a Korda, a Delkim és a Mainline Baits.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Sport
Megjelenés
2018.09.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Dovetail Games
Cikkszám
DIGI03822
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ