Fighting Fantasy Legends

Fighting Fantasy Legends

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 085 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Utazzon Allansia földjén annak érdekében, hogy legendás kalandorré váljon. Játsszon három ikonikus Fighting Fantasy játékfüzeten - a Tolvajok Városán, a Firetop-hegy Warlockján és a Káosz Citadellaán. Fedezze fel ezeket a klasszikus kalandokat egy teljesen új módon!

Készítsen saját kalandjait egy veszélyes földön, tele szörnyekkel, kincsekkel és csapdákkal. A neves szerzők, Steve Jackson és Ian Livingstone (a Games Workshop társalapítói) és a Nomad Games részéről a Fighting Fantasy Legends egy epikus szerepjáték kártyajáték, amelyet a Fighting Fantasy klasszikus világában állítottak össze. Tudja túlélni a Port Blacksand veszélyes utcáit, a Firetop-hegy homályos mélységét vagy a The Citadel fenyegető árnyékát?

Kocka alapú harci rendszerrel rendelkezik, amely egyedülálló a Fighting Fantasy Legends számára, ahol magasabb szintre emeli a kockaját, miközben játszik. Döntse el az erősségét vagy a szerencséjét, hogy növelje esélyét arra, hogy pusztító károkat okozzon az ellenfeleknek, és elkerülje a halálos csapdákat!Soha ne élj kétszer ugyanazt a kalandot! Mindegyik hely rendelkezik kincs-, szörny- és eseménykártyákkal, amelyek segítségével felfedezheti őket, becsomagolva egy pakliba, ahonnan rajzolhat. Bebotlik egy halálos csapdába? Vagy találkozhat egy tehetetlen falubel, aki megváltóját keresi?

Minden helyszínen egyedi kártyákkal minden fordulóban számíthat a veszélyre. Fedezze fel a kártyákat, hogy felfedezzék az ördögi lényeket, hatalmas tárgyakat és drámai eseményeket játék közben!

Több ezer választás a játék közben, így minden játék egyedi.
Erőteljes ellenfelek, mint például a Balthus Dire, a Warlock Zagor és a Zanbar Bone.
Öld meg a szörnyeket, és add hozzá őket a lények kódexéhez.
Ikonikus karakterek, például Nicodemus a varázsló, Gareth Yaztromo és O'Seamus a manó.
Kinyitható címek és eredmények a kihívások teljesítéséhez.
Permadeath mód - nem a gyenge szívűek számára!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2014.06.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Demruth
Cikkszám
DIGI03771
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ