Fell Seal: Arbiter's Mark

Fell Seal: Arbiter's Mark

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
785 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fell Seal: Az Arbiter's Mark egy történet-vezérelt, körökre osztott taktikai RPG, egy fantasy világban, egy kis steampunk segítségével. Vedd át az Arbiter Kyrie ügynököt, a Halhatatlan Tanács képviselőjét, amelynek feladata a stabilitás és a rend megőrzése az egész földön, és vezesse csapatait nehéz találkozókon keresztül.


Tapasztaljon meg egy epikus és érett történetet , amely több mint 40 történet-találkozáson keresztül bontakozik ki, és kihívásokkal teli játék végén rejlik.
Klasszikus taktikai harci csaták , egyenetlen terepen és magasságon, gyönyörű, kézzel rajzolt környezetben.
A mély és összetett osztályrendszer , több mint 30 osztály és 300 képességgel lehetővé teszi, hogy minden karakterét valóban testreszabhassa osztályának, alosztályának és passzívumainak kiválasztásával. Vigyázzon alaposan a képzeletbeli karakterre, legyen az sokoldalú generátor, dedikált varázsló vagy hatalmas ellenséges zúzás-szakember!
Testreszabhatja csapatainak megjelenését azáltal, hogy széles választékból választja ki portréját, ruháját, színét és általános látványát.
Szerelje fel hadseregét több mint 240 berendezéssel, akár megvásárolt, akár összeesett ellenségekből összegyűjtött vagy ravaszkodással készített eszközökkel.


Száz évszázadok óta egy brutális pusztító vadállat engedi félre a világot. Ebben a szükségleti időben az első halhatatlanok annyira hatalmas hatalmukba kerültek, hogy olyan hatalmas erőket kaptak, hogy sikerrel elpusztították a földet pusztító vadállatot, ahol mindenki más kudarcot vallott.

Annak megakadályozása érdekében, hogy az ilyen pusztítások többször megismétlődjenek, a Halhatatlanok összegyűltek, és olyan tanácsot alkottak, amely globális szinten érvényesíti a rendet és a stabilitást, és háború vagy káosz bármilyen jelére lép.

A Halhatatlanok talán rendkívül hatalmasak, de kevés. Még nem is tudják felügyelni az összes földet. Ezért támaszkodnak halandó ügynökeikre, a választottbírákra, hogy megvédjék a föld embereit a mindennapi veszélyektől. A választottbírók szárazföldön mozognak, banditákat, engedetlen szörnyeteket és görbe tisztviselőket gyökereznek; a szavuk a törvény.

Az egyik bíró azonban felfedezi a saját rendjét elárasztó, mélyülő korrupciót, és neki tartozik a fenyegetés terjedésének megállítása olyan szörnyű, mint az évek brutális állata.


Az olyan játékok, mint a Final Fantasy Tactics (eredeti és az Advance verziók) és a Tactics Ogre, erősen befolyásolja ezt a taktikai RPG-t önmagában, mint a klasszikusok méltó utóda, és számos fejlesztést és kiegészítést hoz a taktika műfajában.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, RPG, Stratégia
Megjelenés
2019.04.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Russobit-M
Cikkszám
DIGI03686
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ