Farming Simulator 2013: Titanium

Farming Simulator 2013: Titanium

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 199 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Üdvözöljük az eddigi legnagyobb mezőgazdasági szimulációban!

A Farming Simulator 2013® Titanium meghívja Önt egy mai gazda kihívásokkal teli világába. Vállalja a mezőgazdasági élet minden kihívását, beleértve az állattenyésztést (tehenek, csirkék és juhok), a növényeket, az értékesítéseket ... rajtad múlik, hogy saját gazdaságát irányítsa és termelje egy hatalmas nyitott világban, beleértve egy teljesen új amerikai környezetet is.
Karriered előrehaladtával több mint száz mezőgazdasági járművet és gépet irányíthatsz, amelyeket az ipar legnagyobb nevei (Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Grimme stb.) Hűen hoztak létre, beleértve a Farming Simulator új járműveit is!

Farming Simulator 2013 Titaniumonline üzemmóddal és online szolgáltatásokkal is jár. Online vagy helyi hálózaton keresztül akár 10 másik játékossal is gazdálkodhat. Meg lehet osztani a modokat, járműveket és felszereléseket a világ minden tájáról érkező játékosokkal, korlátlan játékidőt biztosítva.

Mély és hatékony szimulációs tapasztalattal, nagy nyitott világgal, hatalmas járműparkkal, beleértve vadonatúj gépeket, és izgalmas online lehetőségekkel a Farming Simulator 2013 Titanium meghívja Önt a valaha létrehozott legnagyobb mezőgazdasági szimuláció fedélzetére!

- kezelje a saját gazdaságát
- tenyészteni a jószágot
- 100+ hiteles jármű
- 2 környezet: amerikai és európai

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Könnyed, Szimuláció
Megjelenés
2013.10.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Giants Software
Cikkszám
DIGI03647
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ