Farming Simulator 15 (Gold Edition)

Farming Simulator 15 (Gold Edition)
Farming Simulator 15 (Gold Edition)
Farming Simulator 15 (Gold Edition)
Farming Simulator 15 (Gold Edition)
Farming Simulator 15 (Gold Edition)
Farming Simulator 15 (Gold Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 141 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

2 elemet tartalmaz:
 
Farming Simulator 15, Farming Simulator 15 - Hivatalos bővítés (GOLD)

A Farming Simulator 15 meghívja Önt, hogy szembesüljön egy modern gazda mindennapi kihívásaival, amikor növényeket termeszt, termelést értékesít, állatállományt tart, valamint saját gazdálkodási komplexumát irányítja és fejleszti két hatalmas nyitott világban ... új skandináv környezetben!

A Farming Simulator 15 játékmotorját teljesen megújították, és a játék most már képes vizuális effektusokat és grafikai megjelenítést megjeleníteni, amelyek jóval megelőzik az előző verziót, különösen a PBR (fizikai alapú renderelés) használatával, amely például fényképet nyújt. a járművek reális visszaadása. De a Farming Simulator 15 nem csak néhány esztétikai fejlesztést adott hozzá: az exkluzív játék hátterén kívül egy új kezelőfelület mellett ez a mezőgazdasági sim extra tevékenységeket is tartalmaz, nevezetesen naplózást! Mostantól az erdős területeket kezelheti a játékkörnyezetben, különféle erre a tevékenységre tervezett új járművek és gépek felhasználásával: kombájnok, láncfűrészek, aprítók és még pótkocsik is.

Ez a kiegészítő felszerelés csatlakozik a mezőgazdasági gépek hosszú listájához, amelyet híven gyártottak olyan híres gyártók, mint a Case IH, a Deutz-Fahr és a Lamborghini által készített, eredetileg előállított munkák. A szektor rangosabb márkái is rendelkezésre állnak; Többek között New Holland és Ponsse!

Ahogy az várható volt, a Farming Simulator 15 kiterjedt online üzemmóddal és szolgáltatásokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik akár 16 játékossal rendelkező farm kezelését online vagy egy helyi hálózaton, és számos "mod" cseréjét a közösséggel, amelyet maguk a játékosok hoztak létre. játékon belüli testreszabási eszköz, beleértve a járműveket, felszereléseket és még környezeteket is!

A GOLD hivatalos bővítése rengeteg új tartalmat kínál a Farming Simulator 15-höz, hogy kibővítse és gazdagítsa játékélményét:
Egy vadonatúj környezet, amelyet tipikus kelet-európai tájak ihlettek, csatlakozik a már meglévő európai és amerikai térképekhez, új hektárok százait hozva a
mezőgazdaságba Simulator 15 nyitott világ. Ez az új térkép, amely részletekkel és vizuális effektekkel van tele, továbbfejlesztett grafikával és új díszlettel is rendelkezik, ami
még reálisabb és magával ragadóbb vizuális légkört teremt !

A GOLD bővítés 20 új járművet és felszerelést is hoz, amelyeket híres kivitelezők - Rostselmash, Zetor, Tatra, Kverneland, Farmtech - híven reprodukálnak -
a rendelkezésére álló járművek és eszközök száma már meghaladja a 160-at!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2015.10.30
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Giants Software
Cikkszám
DIGI03640
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7, Windows 8

Processzor: 2.0 GHz Intel or equal AMD-Processor

Memória: 2 GB RAM

Grafika: 512 MB OF VIDEO MEMORY ATI RADEON HD 2600/NVIDIA GEFORCE 8600 OR HIGHER

Tárhely: 3 GB szabad hely