Farmer's Dynasty

Farmer's Dynasty
Farmer's Dynasty
Farmer's Dynasty
Farmer's Dynasty
Farmer's Dynasty
Farmer's Dynasty

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 072 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

A FARMER'S DYNASTY egy teljesen új játékélményt kínál, összekeverve az élet szimulációját a szerepjáték elemekkel és a klasszikus mezőgazdasági szimulációs játékot.

Emlékszel a régi jó napokra, amikor ellátogatott a nagyapáida farmjába? Abban az időben, amikor a nagyapád traktorján ültél vele együtt, vezetettél és dolgoztál a mezőn? Most már visszatért a gazdaságába. Az elmúlt évek tele voltak munkával a városban, de soha nem felejtette el a régi jó időket. Az álom mindig benned élt: újjáépíteni nagyapád gazdaságát, és elindítani a saját dinasztiáját - hagyja, hogy az álom valóra váljon!

Élő - épít - farm: Élvezze a gazdálkodás, az építés és az élet szimulációjának egyedülálló keverékét, amely vidéki tájra viszi Önt, és rengeteg kihívást jelentő játékkal rendelkezik raktáron!
Javítsa és felújítsa a gazdaságát: Javítsa meg a tetőket, az istállót és a házakat, felújítsa a homlokzatokat és díszítse házának belső tereit saját ízlése szerint.
Kölcsönhatásba léphet a kiterjedt nyitott világgal és gyűjthet társadalmi pontokat: Legyen nyitott új ismerősök számára - a segítőkészség és a barátság megtérül -, előbb-utóbb élőben találja meg partnerét, és talán még gyerekeket is kaphat!
Töltse ki a kihívásokkal teli küldetéseket a környezetében, és élvezze a vidéki életet teljes pompájában, minden oldalán, pl. Tábortűznél vagy horgászat közben.
Vedd át a mezőgazdasági gépek és traktorok irányítását: Akár régi, akár új - rajtad múlik, és a gazdálkodási és gazdasági képességeidön múlik, hogy van-e régi és rozsdás, vagy szuper modern felszerelés a mezők megmunkálásához és a napi kenyér kereséséhez.
Élvezze a gazdaság madártávlatát: drónja hihetetlen kilátást nyújt a tájra!
Ültesse, gondozza és betakarítsa a zöldségeket, vigyázzon az állatokra és értékesítse termékeit: Legyen az istállókban, a mezőkön vagy az üvegházban - még sok tennivaló van, szóval kezdjük!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték, Szimuláció
Megjelenés
2019. 11. 21.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Toplitz Productions
Cikkszám
DIGI03639
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7, 8, 10

Processzor: Intel Core2Duo / AMD X2

Memória: 4 GB RAM

Grafika: AMD Radeon HD 7000 series / NVIDIA GeForce GTX 500)

Tárhely: 10 GB szabad hely