Farm Manager 2018

Farm Manager 2018

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 043 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Irányítsd a saját gazdaságodat a Farm Manager 2018 játékban! A mezőgazdasági vállalkozásod fejlesztéséhez termelj olcsón, majd drágán értékesítsd termékeidet. Irányítsd a földművelést, válaszd ki a megfelelő szakmunkásokat és mezőgazdasági eszközöket, tenyéssz állatokat és dolgozd fel a betakarított termést. A kamera különböző nézeteinek segítségével akár a munkások szemével is láthatod a világot. Alkalmazkodj a változó időjáráshoz és évszakokhoz. Építsd üvegházat, hogy már kora tavasszal árusíthasd a termést. Ruházz be új és használt mezőgazdasági gépekbe, hogy gyorsabban learathasd és eladhasd a termést – mielőtt az megromlana. Optimalizáld a költségeket és alkalmazz idénymunkásokat a betakarításhoz. Versenyezz a szomszédjaiddal, hogy bebizonyítsd, Te vagy a legjobb gazda a vidéken!


Nem szeretnél hagyományos búzát termeszteni, nemde? Szívesebben gondoznál dolgoznál almával, eperrel vagy uborkával? A Farm Manager 2018-ban több mint 20 különböző haszonnövényed lehet, amiket meg tudsz művelni kézzel vagy géppel, s ahol minden betakarításnak meghatározott szavatossági ideje van. Mielőtt elülteted a palántáidat, először is emlékezz a termőföld megfelelő előkészítésére a megműveléshez. Figyeld meg a palántáidat, ahogyan a törékeny zöld palánták kivirágoznak, megérnek és készen állnak a betakarításra. Ne felejts el öntözni sem a szárazságban. Ha a növényeket nem a megfelelő módon termesztik, akkor megbetegedhetnek, rossz minőségűek lehetnek és végül elrothadnak.


A géppiacunkon használt és új mezőgazdasági gépeket tudsz venni. Közel 40 gép között válogathatsz. Emlékezz arra , hogy az olcsóbb, használt gépek hamarabb elromolhatnak, különösen, ha gyakorlatlan alkalmazott működteti azokat. Mielőtt megveszed az első mezőgazdasági gépedet, építs garázst, hogy elegendő hely legyen leparkolni.
Egy igazi farm nem csak a termőföldekről szól. Több mint 40 épület közül válogathatsz kedvedre, kezdve a gazdasági épületektől és pajtáktól a feldolgozóüzemekig és gyárakig. Járvány puszította a betakarításod? Talán itt az ideje beruházni egy gyárba. Építs egy kisméretű gyárat, amelyben fel tudod dolgozni, amit megtermeltél. Készíts gyümölcsleveket és fagyasztott élelmiszereket. Túl sok juh-, tehén- vagy kecsketejed van? Kezdj el sajtot vagy vajat készíteni belőlük, hacsak nem szeretnéd a gazdaságodat húsfeldolgozóvá alakítani.


A növények megmunkálása nem elég? A Farm Manager 2018 lehetővé teszi, hogy állatokat tenyéssz. A legkisebbektől, például a méhektől, nyulaktól, pulykáktól kezdve akár kecskéket vagy teheneket is tenyészthesz. Ezeket megfelelő táplálékkal kell ellátni és gondozókat felvenni melléjük. Nevelj újonnan vett állatokat mielőtt elkezdenek tojni vagy tejet adni. A méhek szeretik a hajdinát és a repcét, ezért hozz létre a közelben ezekkel a növényekkel beültetet termőföldeket. Ha az állatok megbetegszenek, hívd el az állatorvost, ha viszont szaporítani szeretnéd őket, akkor hívd az inszeminátort.


Nézz szembe a változó időjárási körülményekkel, mint például a szárazsággal vagy a felhőszakadással, és takarítsd be az összes termést az első fagy és hó előtt. Keress egy szivárványt a szemerkélő eső után, vagy csodálkozz rá a megnyúló árnyékokra, a váltakozó napfényre és az évszakokkal együtt változó színekre. Bármikor beléphetsz a fotó módba, hogy látványos felvételeket készíts a meleg őszi színekben fürdő tanyádról, vagy elkaphatsz egy sötét hátterű viharképet villámokkal a háttérben.


A Farm Manager 2018 3 különböző játékmódot kínál! Történet, 15 küldetés és szabad mód is a rendelkezésedre áll. A történet keresztül vezet a játék főbb szempontrendszerein és megtanulhatod, hogyan irányíts egy tanyát. A küldetések során megtanulod hogyan kezelj speciális szituációkat és feladatokat. A szabad módban teljesen szabad tevékenységeid lehetnek, melyek kiegészítik a feladatokat. Válaszd ki a kedvenc játékmódodat és hajrá!


Ha bármilyen termés, gép vagy épület hiányzik, akkor azt bármikor létre tudod hozni magadnak, csak add a játékhoz és megoszthatod a többi játékossal. A sablonok megosztása lehetővé teszi a célmodell gyorsabb megalkotását, az objektum kívánt paramétereit be lehet állítani egy átlátható űrlapon.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.04.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
PlayWay
Cikkszám
DIGI03633
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ