Fallout 4

Fallout 4
Fallout 4
Fallout 4
Fallout 4
Fallout 4
Fallout 4

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 381 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

A Bethesda Game Studios, a Fallout 3 és az The Elder Scrolls V: Skyrim díjnyertes alkotói köszöntik Önt a Fallout 4 világába - valaha is legambiciózusabb játékukba és a nyílt világú játék következő generációjába.

Mint a Vault 111 túlélője, belépsz egy nukleáris háború által elpusztított világba. Minden másodperc a túlélésért folytatott küzdelem, és a választás a tiéd. Csak Ön tudja újraépíteni és meghatározni a Wasteland sorsát. Üdv itthon.
Főbb jellemzők:
Szabadság és szabadság!
Csináljon bármit, amit akar, egy hatalmas, nyitott világban, helyszínek, karakterek és küldetések százaival. Csatlakozzon több olyan frakcióhoz, amely hatalomért küzd, vagy egyedül menjen, mindenki a választás.

Különleges vagy!
A SPECIAL karakterrendszerrel légy bárki, akit akar. A hatalmas páncélozott katonaktól a karizmatikus sima beszélgetőig több száz Perks közül választhat, és kidolgozhatja saját játékstílusát.

Super Deluxe pixel!
A vadonatúj, következő generációs grafikus és világító motor életre kelti a Fallout világát, mint még soha. A Nemzetközösség robbantott erdőitől a bostoni romokig minden hely dinamikus részletekkel van tele.

Erőszak és VATS!
Az intenzív első vagy harmadik ember elleni küzdelmet lelassíthatja az új dinamikus Vault-Tec támogatott célzási rendszer (VATS) is, amely lehetővé teszi a támadások kiválasztását és a filmes vérontás élvezését.

Gyűjtsd össze és építsd!
Gyűjtse össze, frissítse és készítsen több ezer elemet a legfejlettebb ravaszkodó rendszerben. A fegyverek, páncélok, vegyszerek és ételek még csak a kezdet - akár egész településeket építhet és kezelhet.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
RPG, Akció
Megjelenés
2015.11.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI03568
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7/8/10 (64-bit Operációsrendszer előkövetelmény)

Processzor: Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz vagy egyenértékű

Memória: 8 GB RAM

Grafika: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB vagy egyenértékű

Tárhely: 30 GB szabad tárhely