Fallout 3 GOTY (EU)

Fallout 3 GOTY (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 694 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Készüljön fel a jövőre ™
A Fallout 3: Game of the Year Edition segítségével megtapasztalhatja a 2008-as évek legelismertebb játékát, mint még soha. Készítsen egy választott karaktert, és szálljon le egy félelmetes, poszt-apokaliptikus világba, ahol minden perc a túlélésért folytatott harc. A Fallout 3: Az év játékában megtalálható a Fallout 3 játék kiegészítő csomagjának mind az öt része:
- Művelet: Anchorage - Indítson el egy katonai szimulációt, és harcoljon Alaszka, Anchorage felszabadításában kínai kommunista betolakodói elől.
- A Pitt - Utazás Pittsburgh poszt-apokaliptikus maradványaihoz, és konfliktusba keveredik a rabszolgák és Raider-uraik között.
- Broken Steel - Növelje szintjét 30-ra, és fejezze be a harcot az Enclave maradványai ellen a Liberty Prime mellett.
- Point Lookout - Induljon el egy titokzatos és nyílt kalandra egy hatalmas, zavaros mocsárvidéken Maryland partja mentén.
- Anyahajó Zeta - Dacoljon az ellenséges idegen elrablókkal, és harcoljon le az idegen anyahajóról, mérföldekkel körül keringve a Fővárosi pusztaság felett.


Főbb jellemzők:


- Korlátlan szabadság - élvezze a hatalmas Fővárosi pusztaság látnivalóit és hangjait! Nézze meg az Egyesült Államok poszt-apokaliptikus romokban heverő nagy műemlékeit! Olyan döntéseket hozol, amelyek meghatároznak téged és megváltoztatják a világot. Csak figyelje a Rad Meter készülékét!
- Tapasztalja meg a KÜLÖNLEGESET - A Vault-Tec mérnökei hozzák el a legújabb emberi képesség-szimulációkat - a KÜLÖNLEGES Karakterrendszert! Az új áttöréseket kihasználva a pontalapú képességábrázolásban, a SPECIAL korlátlan testreszabást biztosít a karaktered számára. Több tucat egyedi készség és jutalom közül választhat, amelyek mindegyikének káprázatosan sokféle hatása van!
- Fantasztikus új nézetek - A Vault-Tec varázslói újra megtették! Már nem korlátozódik csak egy nézetre, tapasztalja meg a világot 1. vagy 3. személy szemszögéből. Testreszabhatja nézetét egyetlen gombnyomással!
- A választás hatalma - Úgy érzi magát, mint egy mai gazember gazember vagy jó szamaritánus? Válasszon oldalt, vagy járjon a vonalon, mivel minden helyzetet sokféleképpen lehet kezelni. Civilizált módon beszélje meg problémáit, vagy csak villogtassa meg plazma puskáját.
- Robbantsd ki őket az VATS- szal - Még a Pd-Boy 3000-es modell Vault-Tec segített célzási rendszerével való küzdelem esélye is! Az VATS lehetővé teszi, hogy szüneteltesse az időt a harcban, megcélozza a célzott testrészeket, sorba állítsa a támadásokat, és hagyja, hogy a Vault-Tec kivegye az Ön agresszióját. Esőhalál és pusztulás egy teljesen új filmbemutatón.
- Elrobbantó mesterséges intelligencia - A Vault-Tecnél rájöttünk, hogy a globális atomháború után a civilizáció újjáélesztésének kulcsa az emberek. Legjobb elménk összefogta erőfeszítéseit a Radiant AI, az amerikai első választás az emberi interakció szimulációjában, fejlett változatának előállítására. Az arckifejezéseket, a gesztusokat, az egyedi párbeszédet és az életszerű viselkedést lenyűgöző eredményekkel hozza össze a Vault-Tec legújabb technológiája.
- Szemfüles csinosság * - Tanúja lehet a nukleáris esések zord valóságának, amelyet a modern szuper-deluxe HD grafikák még soha nem láttak el. A kopár pusztaságtól kezdve, a DC veszélyes területein lévő irodákig és metróalagutakig, a mutánsok arcának rettenetes korhadt húsáig.
* Bátorított védőszemüveg.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2009.10.13
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI03566
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ