FIFA 11

FIFA 11

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
15 842 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

A FIFA Soccer 11
 újjáteremti a játékosok valódiságát - a labdán és a labdán kívül is - minden játékos és a pálya minden pontján a Personality + funkcióval, egy teljesen új funkcióval, amely az egyéni képességeket a játékban tükrözi, lehetővé téve minden játékos egyértelmű megkülönböztetését.

A Personality + funkcióval egy futballista képességei a pályán hitelesen tükröződnek a játékban, egyéni személyiségeket teremtve. A játékosokat egy kifinomult adatbázis fogja megkülönböztetni egy kifinomult adatbázis révén, amely kiértékeli és osztályozza az egyes játékosok képességeit 36 ​​tulajdonság és 57 tulajdonság felett, amelyet 1700 cserkész állított össze szerte a világon. A Real Madrid Kaka éles, kreatív passzokat fog leadni, a barcelonai Andres Iniesta a szorosabb fordulatokat és a szoros irányítást használja a védekezés átcsöpögtetésére, a Manchester United Wayne Rooney visszatartja a védőket, és ütemben elrúgja a lövéseket a távolból, és az élvonalbeli védők, mint Giorgio Chiellini A Juventus előre látja, megjósolja és reagál a támadó játékosokra, hogy visszaszerezzék a labdabirtoklást.

A kapusoknak a Personality + -ot is beadták. Az állattartó valódi személyisége, legyen az akrobatikus vagy hagyományos, diktálja játékstílusát. A búvárattribútumok meghatározzák azokat a tartókat, akik képesek további lövésekhez nyúlni, míg a reflex tulajdonságok meghatározzák a reakcióidőket, így egy olyan kapus, mint Petr Chech, a Chelsea FC, megmutathatja világszínvonalú képességeit.

FIFA 10 játékmenetére építve, amely az év 50 sportjáték-díját nyerte el , a FIFA Soccer 11 új Pro Passing-et vezet be, ahol a passz pontosságát a játékosok kezelőfelületén való képessége, valamint a játékos képességei, helyzete és sürgőssége jelenti a pályán, ami mélyen jutalmazó passzrendszer. Ráadásul egy sor új testreszabási eszköz lehetővé teszi a rajongók számára, hogy új és személyesen értelmes módon alakítsák át a FIFA Soccer 11 játékot. Rendeljen testreszabott énekeket minden csapathoz és ligához, és játsszon zenét a meglévő könyvtárából a játékon belül.

Jellemzők

 • Personality + - A Personality + azt látja, hogy egy futballista teljesítménye a pályán hitelesen tükröződik, és egyértelműen differenciált, egyéni személyiségű játékosokat hoz létre. A személyiség + minden pozícióban és minden játékos a pályán újragondolja a játékosok teljesítményét - a labdán és a labdán kívül.
 • Személyiség + kapusok - Az Őrző valóságos személyisége, akár akrobatikus, akár hagyományos, diktálja stílusát a játékban. A búvárattribútumok meghatározzák azokat az őröket, akik képesek további lövésekhez nyúlni, míg a Reflex tulajdonságok meghatározzák a reakcióidőket. 
 • Személyiség + CPU AI - A CPU által vezérelt futballsztárok készségmozgásokkal rendelkeznek, amelyek kihasználhatók, sztárjátékos tulajdonságokkal és az adott játékosok sajátos viselkedésével.
 • Személyiség + Ünnepségek - A felhasználó által vezérelt ünnepségek 2.0 fokozza a pontozás érzelmeit azáltal, hogy lehetővé teszi a játékosok védjegyének megünneplését, és valós időben kommunikálhat a csapattársaival.
 • Személyiség + játékos modellek - A testek és modellek sokfélesége tovább megkülönbözteti a pályán lévő játékosokat. Ráadásul az új dribble run stílusok tökéletesen megfelelnek a játékosok valós képességeinek és stílusának.
 • Személyiség + animációk - A változatosabb és valósághűbb animációk további hitelességi szintet hoznak. Az új címsor-animációk megkülönböztetik a lefelé irányuló sztrájkokat a lehajlásoktól. Több tucat új tackling, slide tackle és lökdöső animáció, új válaszok sokaságával.
 • Pro Passing System - Új passzolási rendszer, ahol a passz pontosságát a játékos képessége határozza meg a kezelőfelületen, valamint a játékos képességei, helyzete és sürgőssége a pályán. A gyenge döntések vagy a labda eltalálása / eltalálása hibára hajlamos eredményeket jelent. Az új típusú passzok, például az elhaladó passzok, lehetővé teszik a játékosok számára, hogy biztonságosabb és hatékonyabb játékot hajtsanak végre. 
 • Testreszabott tömegdalok - rendeljen testreszabott énekeket minden csapathoz és ligához. Állítsd be a klubod himnuszait és énekeit a játékosok bemutatkozása, a félidő és a gólok után. Hallja meg a nevének visszhangját az Old Trafford vagy a San Siro lelátóján, testreszabott énekekkel a Virtual Pro számára. Ráadásul játsszon zenét a merevlemezéről a játék során.
 • Haladó kapus-tudatosság - A kapusok már jobban tudják a környezetüket, és intelligensebben reagálnak az egyes fenyegetésekre. A fejlesztések magukban foglalják a sprintelést egy laza labda levágása érdekében, a sürgősség bemutatását, amikor visszacsatolják a hálóba, és a képességet, hogy ügyesen azonosítsák és reagáljanak a lebeny lövésekre.
 • FIFA Színház - Bármikor megtekintheti, visszajátszhatja vagy feltöltheti a Footballworld.com oldalára a merevlemezre mentett meccsek legfontosabb eseményeit - beleértve az online is.
 • Teljes hitelesség - 28 hivatalosan engedélyezett bajnokság, több mint 500 licencelt csapat és több mint 15 000 játékos.
 • Virtuális Pro: Éld ki azt a fantáziát, hogy igazi futballista legyél, ha 3D-s fejjel hozod magad játékba a Photo Game Face segítségével. Játssz önmagadként bármilyen módban. Növelje a játékos tulajdonságait 200 teljesítmény révén, és vegye online a Virtual Pro-t, hogy globális szupersztárrá váljon.   
 • 360 ° -os csöpögés - A piacvezető, 360 ° -os csöpögő rendszer, amely finomabb csöpögés-szabályozást biztosít, lehetővé téve a játékosok számára, hogy olyan helyeket találjanak a védők között, amelyekre korábban nem volt lehetőség.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Sport
Megjelenés
2010.09.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI03711
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ