F.E.A.R. Collection

F.E.A.R. Collection

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 086 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

6 elemet tartalmaz: FEAR, FEAR 2: Project Origin, FEAR 2: Reborn (DLC), FEAR 3, FEAR: Extraction Point, FEAR: Perseus Mandate

FÉLELEM
Légy hős a saját mozifilmes cselekedeteiben, feszültségében és terrorjában. Egy titokzatos félkatonai erő beszivárog egy több milliárd dolláros repülőgép-vegyületbe, túszokat ejtve, de nem támaszt igényt. A kormány azzal válaszol, hogy egy különleges erők csapatát küldi csak fel, hogy megsemmisítsék őket. A mészárlás élő felvételein megmagyarázhatatlan pusztulási hullám mutatja a katonákat. Más igény nélkül az FEAR elit csapat (First Encounter Assault Recon) összeáll a rendkívüli körülmények kezelésére. Egyetlen küldetésben részesülnek: Értékeljék a fenyegetést, és bármi áron megszüntessék a behatolókat.

FÉLELEM Extraction Point Az Extraction Point ott kezdődik, ahol az eredeti játék véget ért. Mivel a FEAR csapat helikoptere megpróbálja elhagyni a környéket, ehelyett összeomlik. A FEAR csapata így kénytelen alternatív kitermelési pontot keresni, végig a már szabad Alma és paranormális csatlósaival egy megsemmisített városban küzdve.
A FEAR Perseus megbízása Amint az első FEAR csapat és a Delta Force harcol a helyzet irányításáért, egy második FEAR csapatot küldenek be, hogy megvilágítsák az Armacham Technology Corporation (ATC) sötét múltját. A másodlagos FEAR csapat tagjaként arra hívják fel Önt, hogy további információkat találjon az ATC létesítmények titkos projektjével kapcsolatban. A bővítéshez szükséges többjátékos komponens már nem érhető el.

FEAR 2: Project Origin
Csak néhány perccel az eredeti FEAR csapat által kiváltott robbanás előtt telepítve vállalja a Special Forces Sgt. Michael Becket, mint rutinszerű küldetésed, gyorsan a túlélésért folytatott harcba fordul Alma Wade haragja ellen. Amint Alma rémisztő ereje meghaladja az irányítást, a csapatod kénytelen egy apokaliptikus tájon át harcolni, hogy nyomokat keressen, hogyan pusztítsák el!

FEAR 2: Reborn (DLC)
Tapasztaljon meg négy vadonatúj egyjátékos szintet a FEAR2 kiegészítő DLC kampányában! A teljes játék során tapasztalt eseményekkel egyidejűleg egy teljesen új szempontból tapasztalhatja meg Alma következményeinek káoszát: a 813-as replika katonáját. Küldetésed egy orbitális Powered Armor cseppvel kezdődik, hogy megerősítsd a többi Replica osztagot ... De nem minden olyan, amilyennek látszik. A természetfeletti események vadul futnak Auburn apokaliptikus maradványaiban. Egy másik hang hívogat; ellentmond a Replika parancs parancsainak. Megtudhatja erre a választ, és sok új kérdést a FEAR2: Újjászületett DLC kampányban.

3. FÉLMET
Alma arra számít, és a terror új szintje növekszik, amikor te és kannibáltestvéred pokoli rémálomban harcolsz. Küzdjetek együtt, vagy haljatok meg egyedül egy halálos küldetésben, hogy szembeszállhasson csavart anyjával. A játékosok felvehetik Point Man szerepét, egy genetikailag feljavított katona, emberfeletti reflexekkel és idő manipulációs képességgel, vagy testvére, Paxton Fettel élőholt szelleme, egy paranormális entitás, aki hihetetlen pszichés erővel rendelkezik.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2012.07.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI03467
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ