F.E.A.R.

F.E.A.R.
F.E.A.R.
F.E.A.R.
F.E.A.R.
F.E.A.R.
F.E.A.R.

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
704 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Legyen hős a saját filmszínházában, a fellépés, a feszültség és a terror ellen. Titokzatos félkatonai erõk beszivárognak egy több milliárd dolláros légiközlekedési vegyületbe, túszokat vesznek igénybe, de nem követelnek meg minket. A kormány úgy reagál, hogy a különleges erők csapata csak azért kerül kiküldésre, hogy megsemmisítsék őket. A mészárlás élő felvételeiben megmagyarázhatatlan pusztítási hullám látható, amellyel a katonák szétszakadnak. Nincs más igény, az elit FEAR (First Encounter Assault Recon) csapatot összeállították a rendkívüli körülmények kezelésére. Egy egyszerű feladatot kapnak számukra: Értékelje meg a fenyegetést, és minden áron kiküszöbölje a betolakodókat.
FEAR Extraction PointAz Extraction Point ott indul, ahol az eredeti játék véget ért - egy bummmal. Mivel a helikopter, amelyet a FEAR csapata megkísérel elhagyni a közelről, ehelyett összeomlik. A FEAR csapata tehát kénytelen egy alternatív kitermelési pontot keresni, végig harcolva a most szabad Alma és paranormális emberei ellen egy elpusztult városon.
FEAR Perseus Mandate Mivel az első FEAR csapat és a Delta Force küzd a helyzet ellenőrzése érdekében, egy második FEAR csapatot küldünk be, hogy rávilágítson az Armacham Technology Corporation (ATC) sötét múltjára. Mint egy másodlagos FEAR csapat tagja, felhívják Önt, hogy további információkat találjon az ATC létesítményeiben található titkos projekttel kapcsolatban. A multiplayer összetevő ehhez a bővítéshez már nem érhető el.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2005.10.17
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI03462
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows® XP, x64 vagy 2000

Processzor: Pentium® 4 1.7 GHz

Memória: 512 MB RAM

Grafika: 64 MB VRAM

Tárhely: 17 GB szabad hely