Europa Universalis IV - Rule Britannia (DLC)

Europa Universalis IV - Rule Britannia (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 657 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A kontinensen zajló háborúktól meggyengülve, egy erőtlen uralkodóval és erőszakos nemesekkel Angliában a 15. század közepén nem sejtették az elkövetkező dicsőségeket. Nehéz út vezetne keresztül polgárháborúkon, vallási felfordulásokon, nagy tűzvészeken és kínos szakszervezeteken keresztül. De az a nemzet, amely Nagy-Britanniává válik, egy olyan kereskedelmi birodalmat uralna, amely átfogja a földkerekséget, az angol szabadság eszméit exportálja - mind a gondolkodás, mind a kereskedelem terén -, miközben a világ leghatalmasabb nemzetévé válik.

Mester szél- és kereskedelem, valamint ipari forradalom a Rule Britannia-ban , az Europa Universalis IV új merülőcsomagjában .


A Britannia szabály jellemzői:


- Új brit missziók: Új exkluzív missziófák Angliában, Skóciában és Írországban, beágyazva új Europa Universalis IV misszió rendszerünkbe.
- Ipari forradalom: A fejlett tartományok a késői játék során szenet termelhetnek, ami magasabb termelékenységet és nagyobb vagyont eredményez.
- Innovatív képesség: Keressen jutalmat azért, mert elsőként nyitotta meg az új ismereteket, beleértve az alacsonyabb energiaköltségeket is.
- Haditengerészeti doktrína: Fogadjon el egy általános stratégiát flottáinak, amely bónuszokat ad a hajók karbantartására, a kereskedelmi erőre vagy a harci teljesítményre.
- Anglikánság: Új bónuszokkal és vallási döntésekkel új protestáns hit jelenhet meg Angliában.
- Tudásmegosztás: Segítsen lemaradó szövetségeseinek vagy alanyainak azáltal, hogy elősegíti az intézmények terjesztését azok területén.


A Rule Britannia játékfejlesztései a következőket tartalmazzák:
- Új egységcsomag: Új hadsereg-tervek a brit nemzetek számára, beleértve a regionális ír egységeket és a lázadó nemzeteket, mint például Northumberland vagy Cornwall, valamint új zene.
- Új zene: Zeneszerzőink keményen dolgoztak új dalok megírása mellett, hogy elcsendesítsék a kereskedelem viharos tengereit.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.03.20
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI03382
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ