Europa Universalis IV - Res Publica (DLC)

Europa Universalis IV - Res Publica (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
640 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Res Publica a sokat elismert, az Europa Universalis IV stratégiai játék harmadik bővítése, amely új és egyedülálló módszereket vezet be a lakosság feletti irányítás és a nemzet irányítása érdekében.

Egy új kormánytípus bevezetésével ez a bővítés új ötletcsoportokat kínál felfedezésre, valamint új játékelemeket a köztársaságok és a diktatúra számára. A Res Publica emeli a kormányzás és a feltárás művészetét azáltal, hogy lehetővé teszi a játékosoknak, hogy új lehetőségeket kapjanak a bónuszok megszerzésére, miközben kibővítik kereskedelmi birodalmukat.

A kereskedelem, a diplomácia, a hadviselés és a felfedezés epikus játékában a felfedezés kora életbe lépett a Paradox Development Studio, a stratégia mesterei számára. Az Europa Universalis IV lehetőséget ad arra, hogy ellenőrizze egy nemzetet, és ha van, amire szüksége van, akkor átalakíthatja azt egy birodalommá, amely a korosztályon át tart.

Főbb jellemzői:
Új kormánytípus - republikánus diktatúra:
A köztársasági hagyomány nem növekszik rendszeresen a diktatúra ideje alatt, és lehetőséget kapsz hatalomszerzésre, ha elveszíti a köztársasági hagyományt vagy elveszíti hatalmát, miközben uralma alatt megszerezte a köztársasági hagyományt.
Új frakciórendszer:
Arisztokratákból, kereskedőkből és céhekből áll. Töltsön rá energiát a frakció befolyásának növelésére és egy adott frakció jutalmainak előnyeinek kihasználására.
Új választási események Holland Köztársaságok számára:
Központja a statisztikusok és az orangisták. Ha a statisztikusok hatalmon vannak, a választásokat négyévente tartják, mindig 2 új véletlenszerű jelölt közül választanak új uralkodót. Ha a hatalomban lévő orangisták vannak, addig nem választanak, amíg az uralkodó meg nem hal.
Új ötletcsoportok:
Ez az új szolgáltatás lehetőséget kínál a kiterjesztett kutatásokra.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014.07.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI03379
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ