Europa Universalis IV - Golden Century (DLC)

Europa Universalis IV - Golden Century (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 675 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Kolumbusz talán nem volt az első, de ő volt a legfontosabb. Az Újvilágba tett útjait egy felemelkedő spanyol korona gyorsan kihasználta, és ez a nagy katolikus királyság több mint egy évszázados dominanciához vezetett az európai politika középpontjában. Az aztékok aranya és Peru ezüstje megalapozta egy globális birodalmat, amely Mexikótól Madridig és Maniláig terjedt. Élje át a birodalom építésének napjait a Reconquistától az Europa Universalis IV: Golden Century , a Paradox Development Studios új merülőcsomagjának kincsflottáihoz.


Az Arany Század jellemzői:


- Kisebbségi kitelepítés: Telepítse távoli telepeit szülőhaza kisebbségekkel, elősegítve az otthoni nagyobb kohéziót, miközben több változatosságot kölcsönöz az érintett nemzeteknek.
- Rendek létrehozása: Az ibériai nemzetek jezsuita, ferences vagy domonkos klerikusokat nevezhetnek ki államaik kormányzására a nyugtalanság csökkentése vagy az átalakulás megkönnyítése érdekében.
- Új missziófák: Új küldetések és célkitűzések Ibéria és Északnyugat-Afrika nemzetei, köztük Spanyolország és Andalúzia számára.
- Kalózköztársaságok: Veszélyes tengeri övezetekben játszhatsz vagy harcolhatsz kalóz nemzetekkel, saját ízlésükkel és játékstílusukkal.
- Zászlóshajók: Jelöljön ki egy zászlóshajót a haditengerészet vezetésére, harci és kereskedelmi erőt adva flottáinak.
- Haditengerészeti duzzasztómű: Használja hajóit a falak bombázásával a parti erődök ostromához.


A Golden Century tartalomcsomagot tartalmaz, amely a következőket tartalmazza:
- Új ibériai hadsereg egységek: 20 egyedi gyalogos egység Granada / Andalúzia, Navarra, Leon / Galicia, Salé és Kalózok számára.
- Új ibériai hajómodellek: 17 új hajómodell az ibériai nemzetek (Portugália, Spanyolország, Aragon, Navarra, Galícia, León, Andalúzia és Granada) számára.
- Új berber hajómodellek: 17 új hajómodell a berber nemzetek számára (Marokkó, Tlemcen, Algír, Tunisz, Fezzan, Mzab, Touggourt, Djerid, Tripoli, Tafilalt, Sus, Fez, Salé.)
- Új zene: 3 eredeti zeneszám az ihletet az Új Világ felfedezése ihlette.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.12.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI03367
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ