Europa Universalis IV - Conquest of Paradise (DLC)

Europa Universalis IV - Conquest of Paradise (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 798 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Az Europa Universalis IV: A Paradicsom meghódítása az új világ és az őslakos amerikai nemzetek feltárására összpontosító kritika által dicsért Európa Universalis IV birodalomépítő játék első bővítése.

A bővítés lehetővé teszi, hogy hajóit nyugatra küldje, és új világot fedezhessen fel, ellentétben azelőtt látottkal - először egy Paradox Development Studio játékban lehetősége nyílik felfedezni egy teljesen randomizált amerikai kontinenst.

A Paradicsom meghódítása lehetőséget kínál arra is, hogy indián nemzetként játsszon, és elsajátítsa a föderációs mechanikát és a nemzeti elképzeléseket, amelyek egyedülállóak a nemzetek számára.
A felfedezés korát a kereskedelem, a diplomácia, a hadviselés és a felfedezés ezen epikus játékában kelti életre a Paradox Development Studio, a stratégia mesterei. Az Europa Universalis IV lehetővé teszi a nemzet irányítását, hogy uralkodjon és egy birodalommá épülhessen, amely korszakokon át tart.


Főbb jellemzői:


- Fedezzen fel egy új világot: A randomizált új világ azt jelenti, hogy egyetlen játék sem lesz ugyanaz. Alapítson kolóniákat a gazdagság aratása érdekében, kereskedjen az őslakos törzsekkel, vagy meghódítsa őket, és vegye magának a földjüket.
- Gyarmati nemzeti: Gyarmati nemzetek nagyobb telepekből jönnek létre.
- Gyarmatok kezelése vagy kolóniaként játszás: A telepek kezelhetik saját ügyeiket, gyarmati háborút hirdethetnek vagy akár törekedhetnek az anyaországuk szabadságára, vagy választhat, hogy átveszi a telep közvetlen irányítását, és inkább új nemzetként játszik.
- Kibővített indián játékmenet: Az Native American Nations-nek saját új szövetségi szerelője, egyedi ötletei és épületei vannak, és áttérhetnek a zöldebb legelőkre. A Paradicsom meghódítása több mint két tucat indián nemzetet játszik, valamint új eseményeket és döntéseket hoz.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014.01.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI03353
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ