Enter the Gungeon

Enter the Gungeon

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 510 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Enter the Gungeon egy golyó pokolba tartozó bejárócsavarozó, amely egy rossz sorozatot követ el, amely lövöldözni, zsákmányolni, dodge roll-ot és asztali lapot készíteni a személyes abszolútumhoz, elérve a legendás Gungeon legfontosabb kincsét: a fegyvert, amely elpusztíthatja a múltot. Válasszon egy hősöt [vagy csoportosuljon együtt] és harcoljon a Gungeon aljába úgy, hogy túlél egy kihívást jelentő és fejlődő emeleti sorozattal, amely tele van a veszélyesen imádnivaló Gundead és a félelmetes Gungeon főnökökkel, akik fogakkal vannak felfegyverkezve. Gyűjts össze értékes zsákmányt, fedezze fel a rejtett titkokat, és csevegjen az opportunista kereskedőkkel és üzlettulajdonosokkal, hogy erőteljes tárgyakat vásároljon az előnye érdekében.

A Gungeon:Lépjen be a Gungeonba - egy folyamatosan fejlődő golyó-pokol erődbe, amely elegánsan aprólékosan ötvözi aprólékos, kézzel tervezett szobákat egy eljárással létrehozott labirintusban, amelynek célja az, hogy megsemmisítse mindazokat, amelyek a falba kerülnek. De vigyázz - a Gungeon még a legszerényebb győzelemre is reagál az őrzői és csapdái ellen, miközben megemeli a tétet és a benne található kihívásokat!

A Gundead kultusa: A Gungeon nemcsak csapdák és szakadékok - nyugtassa meg az idegeit, és állítsa be célját, miközben szembenézel a Gundead fegyverrel készített kultuszával. A fegyver ezen tanítványai semmi sem állnak meg, hogy a hősöket a pályájukra tegyék le, és minden taktikát alkalmazzanak a templomuk megvédéséhez.

A Gungeoneers:Válasszon a sok valószínűtlen hős közül, amelyek mindegyikét mély sajnálat terheli, és keressen utat a múlt megváltoztatására, függetlenül a költségektől. Az egyenlő részek bátorságával és kétségbeesettségével tele vannak ezek a kalandorok, akik merülnek a lángoló falakon, gördítik át a golyókat egy falon, és nem fedik le a körülötte lévő mögöttet, hogy életre keltsék a céljukat!

Fegyverek: Fedezze fel és engedje fel egyedülállóan fantasztikus fegyverek sorozatát, hogy megsemmisítse mindazokat, amelyek szemben állnak a Gungeonban - mindegyik hordozza a saját egyedi taktikáját és lőszerét. Engedje szabadon mindent, a próbált és valódi rakéták, lézerek és ágyúgolyók keverékétől kezdve a szivárványok, halak, hablemezek és méhek furcsán hatékony röplabdáig! Ja, méhek.


Az Enter the Gungeon: Collector's Edition tartalmazza a játékot, a hangzást, a digitális képregényt és a mikrotranzakciós pisztoly azonnali feloldását. Az alapjáték tulajdonosai az árkülönbség miatt frissíthetik a Collector's Edition terméket.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2016.04.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Devolver Digital
Cikkszám
DIGI03227
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ