Endzone - A World Apart

Endzone - A World Apart

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 975 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Endzone-ról - A világ különlegessége
2021-ben egy terroristák egy csoportja felrobbantotta a nukleáris erőműveket az egész világon, és káoszba sodorta a világot. Csak kevesen tudtak menekülni az „Endzones” nevű földalatti létesítményekbe. 150 évvel később az emberiség visszatér a felszínre - a te parancsod alatt! Rendkívül ellenséges környezetben, tele radioaktivitással, szennyezett esővel és szélsőséges éghajlatváltozással, be kell bizonyítania vezetői érdemeit.
Építsen települést a föld ellenséges felületén több mint 30 különféle épülettel, és vigyázzon férfiakra, nőire és gyermekeire.
Gyűjtsön össze és finomítson sokféle erőforrást, és gazdálkodását gazdagítsa az utcákkal és a letétkezelőkkel ellátott hatékony infrastruktúra kiépítésével .
Tapasztalja meg dinamikusan szimulált, hihető környezeteket ! A játék minden talajcellájának megvan a maga páratartalma és sugárzási értéke .
Túlélni az állandó veszélyek világában, beleértve radioaktív módon szennyezett talajt, aszályokat, mérgező esőket és homokviharokat .
Küldj expedíciókat az elfeledett helyekre, és hozzon értelmes döntéseket, amelyek megváltoztatják népének sorsát .
És még sok más szolgáltatás érkezik a korai hozzáférési szakaszunk során ...


A világ, amint tudjuk, eltűnt. Építsen új otthont az utolsó túlélőknek a földön! Adj nekik menedéket és házat. Töltse ki alapvető szükségleteit állandó víz- és élelmiszerkészletekkel, nevelje őket, biztosítsa a túlélést és segítse motivációjának fenntartását több mint 30 különböző épületben.


A település vezetőjeként koordinálja és rendelje el a különböző szakmákat és feladatokat. Hagyja, hogy emberei összegyűjtsenek és finomítsanak sokféle forrást, és gazdálkodjanak gazdaságukkal, hatékony infrastruktúrát építve utcákkal, letéteményekkel és piacokkal.


A játék minden talajcellája dinamikusan szimulált páratartalommal és sugárzással rendelkezik. Vigyázz, amint az esőfelhők öntözik a talajt, vagy készüljön fel a folyamatos küzdelemre a szennyezett eső ellen, amely pusztító sugárzást eredményez a földjein.


Az éghajlat megváltozott! Készüljön fel az ismétlődő és gyötrelmes aszályokra, és előkészítse az ételt és a vizet. Minden ciklus új kihívás! Ellenállni a megállíthatatlan homokviharnak, mivel az rombolja az épületeket és halálos sugárzást eredményez.


A sugárzás láthatatlan veszélye továbbra is kísérti a felületet szennyezett esővel. Különleges felszerelésekkel védje meg embereit a sugárbetegségtől. Tisztítsa meg a vizet aktív szénszűrőkkel, építsen tetőt a mezőire, és utolsó lehetőségként feltárja a talajt, hogy eltávolítsa a föld sugárzását.


A világ seregben van, de az ember alkotta töredékek közül néhány még mindig megmarad. Küldj expedíciókat romokra és rég elfeledett helyekre, és hozzon értelmes döntéseket, amelyek megváltoztatják népének sorsát.


Olyan játékot akarunk készíteni, amely megfelel a közösségünk igényeinek. Rendszeresen frissítjük a játékot, hozzáadva vadonatúj funkciókat és kihívásokat, miközben meghallgatjuk visszajelzéseit és kívánságait. Csatlakozzon hozzánk egy utazáshoz, hogy az Endzone a legjobb játék legyen.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2020.04.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
WhisperGames
Cikkszám
DIGI03214
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ