Endless Space Collection ( Endless Space + Disharmony )

Endless Space Collection ( Endless Space + Disharmony )

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
494 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Ez a galaxis ősi, és első intelligens élete az a civilizáció volt, amelyet végtelennek nevezünk. Már jóval a szemünk előtt a csillagokat néztük, amelyek közöttük repültek, bár ennek a népnek csak az maradt meg, amit Pornak hívunk. Szétszórtan vagy elfeledett templomokban talált anyag egyszer hatalmat adott az admirálisoknak és a galaktikus kormányzóknak. A galaxis azon frakcióhoz fog tartozni, amely átveheti a Por irányítását és feltárhatja annak titkait ...

Született vezető
Vezesd a nyolc civilizáció egyikét, amikor a galaktikus uralomra törekszel. Finom kereskedelem és diplomácia útján irányítja az egész galaxist, felfedezi az univerzum minden szegletét, hogy hatalmas tárgyakat és erőforrásokat találjon, fejlett technológiáival elárasszon más civilizációkat, vagy hatalmas armádákkal elpusztítsa ellenségeit?

Végtelen felfedezések
Több száz feltárandó csillagrendszer, különféle bolygótípusok, luxusok és kihasználható stratégiai erőforrások, a porban rejlő rejtélyek és számos furcsa tudományos jelenség kezelése miatt a játékosnak nem lesznek kihívások. Béreljen fel hősöket, hogy legyenek flottaadmirálisok vagy rendszergazdák, és fedezze fel öt hősosztályt, valamint azok egyedi képességfáit és specializációit.

Űropera
Tapasztalja meg a Végtelen helyet a legmodernebb grafikával és interfésszel, váltson a stratégiai harci döntések és a hosszú távú tervezés között. Optimalizálja az összes flottát a vitatott csillagok körüli epikus csatákhoz. Készítsen tökéletes kombinációkat civilizációnként több tucat egyedi hajóból. Testreszabhatja hajóját modulokkal, fegyverzettel, motorokkal és speciális modokkal. A játékosnak rengeteg választási lehetősége van, hogyan lehet az ellenségét a legjobban elpusztítani vagy lebeszélni.

Vedd fel az Univerzumot
Játssz akár hét ellenféllel szemben, és alakíts ki - vagy bonts meg - szövetségeket tetszés szerint. Fedezze fel az innovatív és dinamikus, egyidejű körökre osztott játékmenetet. Azonnal engedélyezheti a folyamatban lévő online játékokat. Határozza meg saját civilizációit, és álljon szembe a barátaival.

Végtelen visszajátszhatóság
Irányítsd minden új játék hatókörét, a gyors mérkőzéstől a végtelen háborúig. Készítsen végtelen számú véletlenszerű galaxist, ahol minden indulás új kalandot indít. Módosítsa a méretét, alakját, sűrűségét, életkorát és még sok minden mást az ideális galaxis létrehozásához. Válasszon a különböző győzelmi feltételek közül, és menet közben alakítsa ki stratégiáját.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2012.07.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI03211
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ