Endless Space 2 - Vaulters (DLC) (EU)

Endless Space 2 - Vaulters (DLC) (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 023 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ez a kiterjesztés hozza létre a Végtelen Világegyetem egyik legnépszerűbb frakcióját: a Vaultert.
Az Endless Legend eseményei után ez a makacs és ellenálló ember elhagyta a haldokló Auriga bolygót, új otthont keresve a jövő építéséhez.
TARTALOM

Egy ígéretes föld keresése
A Vaulters évszázadok óta otthont keres. Az Auriga világára nézve túlélniük kellett a zord éghajlatot és még a szigorúbb szomszédokat is. Még egyszer a csillagok között, vitathatatlan vezetőjük, Zolya Ilona követésével az emberek, akiket maguknak az urgiánoknak hívnak, továbbra is nyomot keresnek múltjukra, valamint egy biztonságos helyet, ahova végre hazahívhatják.

A legjobb bűncselekmény jó védelem
A Vaulters tudományos és katonai központú frakció. Védekezésben részesülnek, erős népességvonásokkal, amelyek a rendszer védelmére irányulnak. Teleportáló képességük képes flottákat szállítani a galaxisban az egyik Vaulters rendszerről a másikra. Ha békés időkben erős szövetségesek lennének, ostobaság lenne, ha agresszióval provokálnánk a Vaultert.

Az erős civilizációknak hősökre van szükségük ...
A rugalmasság és a végtelen kíváncsiság hagyományainak megfelelően a Vaulters Heroes jobbak kormányzók, mint az admirálisok. Készségeik a nagy rendszervédelmi bónuszoktól a jobb tudományos eredményekig terjednek.
A Vaulters Expansion az Opbot DV8 visszatérését is jelzi, mint feloldhatatlan hős.

… Erőteljes flotta ...
Emlékeztetve a régi Mezari-stílusokra az Auriga-n, az új Vaulters hajók nagyjából hasonlítanak gyártóikhoz: rugalmasak, szilárdak, nagyszerűek hibára. Nagyon sok védelmi modulra támaszkodnak, valamint az erős támogatási képességekre támaszkodnak, amelyek kemény ellenfélvé teszik őket a csatában. Az új egzotikus modulok egyike lehetővé teszi az ellenséges hajók felszállását és végső soron teljes irányítást.

… És könyörtelen szövetségesek.
Miután Aurigában harcos papok csoportjaként élt, az irgalom nővérei csatlakoztak a Vaultershez új otthont keresve. Kisebb frakcióként harcolnak az igazságosságért, és nem mutatnak kegyelmet a gonosz erőknek.

Barátod a hírhedt kalózokat?
A kalózdiplomácia egy új, hatékony eszköz, amellyel megbirkózhatunk ezekkel az űrtartalmakkal. Fizetés fejében különleges bánásmódban részesülhet, támogatva őket, sőt, ha könyörtelenül is támadhat más frakciókat. A boltozóknak még különös képessége van arra, hogy kalózokként elrejtsék hajóikat.

Kiegészítő cselekedetek és küldetések
Új cselekedetek érhetők el a játékosok számára, hogy döntő előnyt szerezzenek a többi civilizációval szemben, ha ők először nyitják meg őket. Ha elég szerencsés, felfedezés révén felfedezheti a rég elveszett titkokat is, ha új küldetések sorozatát tölti be.
Tartalomösszefoglaló
Vaulters nagy civilizáció
Az irgalmas kiskorú frakció nővére
Vaulters hősök
Vaulters speciális csomópont
A Vaulters fő küldetése
Kalóz diplomácia
Opbot (hős)
Egzotikus hajómodulok
További tettek
4 felderítő küldetés
GAMES2GETHER // Változtasd meg a játékot

Csatlakozzon most a GAMES2GETHER közösséghez, és kapja meg a Endless Space 2 kitűzőt (pontokat, tucatnyi avatárt és címet nyit fel a GAMES2GETHER profil testreszabásához).


Kövesse a játék fejlődését, és ismerkedjen meg a tehetség mögött. Hogy számoljon, adja visszajelzést a játékról, ötleteket nyújtson be, és szavazzon a Művészet és a játék elemei számára. Vegyen részt versenyekben és tervezzen tartalmat, amelyet a stúdió készít és ad hozzá a játék

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Körökre osztott stratégia
Megjelenés
2018.01.24
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI03210
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ