Dying Light: The Following

Dying Light: The Following

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 224 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Dying Light: Az alábbiakban bemutatjuk Kyle Crane történetének új fejezetét, és az alapjáték hatalmas kibővítésével. Az önálló címhez megfelelő mennyiségű tartalom felkínálása. Mindez, az eredeti Dying Light játékmenet számos fejlesztésével együtt.A lehetetlen igaznak bizonyult. Van egy titkos átjáró, amely Harran falain kívülre vezet. Most kezdődött el az idővel szembeni tisztességtelen verseny számtalan emberi élet megmentése érdekében ...
Új márka
Fedezze fel egy vadonatúj, lélegzetelállító régiót, nagyobb, mint az összes alapjátéktérkép együttesen. Új helyek, karakterek, küldetések és titkok várnak rád.
ÚJ SZTORI
Legyen ismét Kyle Crane, és fedezze fel egy rejtélyt, amelyben a zombik nem csak az egyik fenyegetés. Fedezze fel egy ősi kultusz titkát, amelynek hatalma van Harran sorsának megváltoztatására.
Változtatható járművek
Új lehetőségek a túléléshez - teljesen módosítható eszköz a vérviszony terjesztésére a zombi hordák között. Testreszabhatja a hibáját, hogy halálos fegyverré váljon, és elkapjon az utat.
NEM Lineáris elõrehaladás
Szerezz hírnevet a helyiekkel, hogy felfedezzen új titkokat, amelyeket a kultusz őrzött. Szerezzen bizalmat küldetések végrehajtásával, és válassza ki saját útját, hogy beszivárogjon a szektába.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték, Nyílt Világ
Megjelenés
2016.02.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI03074
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ