Dying Light - Bad Blood

Dying Light - Bad Blood

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
829 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A csodálatos Dying Light közösség elismerésének jelképeként örömmel kínálunk ingyenes Dying Light: Bad Blood példányt minden túlélőnek. Ha a Dying Light tulajdonosa van, lépjen tovább a https://dockets.dyinglightgame.com docket oldalunkra, és igényelje Steam kódját!Lépj be egy zombifertőzött térségbe 12 játékos egyikeként, és légy te az egyetlen túlélő – vagy alakíts csapatot, és küzdjetek együtt a túlélésért. Fosztogass fegyverekért, pusztíts zombikaptárakat szintlépésért, és kombináld fejlett parkour-képességeidet brutális harci készségekkel, így legyorsulhatod, átejtheted és legyőzheted az ellenséget.

Csak egyvalaki élheti túl a Dying Light: Bad Bloodot, ezt a feszült tempójú és véres online többszemélyes játékot, mely kreatívan vegyíti a PvP és a PvE élményét a Dying Light ikonikus játékmenetével.Pusztítsd a zombikat, és számold fel fészkeiket, hogy az így összegyűjtött vérminták segítségével szintet léphess! Vadássz a többi játékosra, lopd el zsákmányukat, és távozz a zónából utolsó túlélőként!


Akár az életedért futsz, akár egy másik játékost üldözöl vagy a helikopter felé rohansz, parkour készségeid segítségével kiemelkedhetsz a mezőnyből


Vesd bele magad a Dying Lightból már jól ismert, vérmocskos belsőnézetes harcba, amelyet most még összetettebb taktikai lehetőségek és új mozdulatok, továbbá új, könyörtelen fegyverek tesznek még élményszerűbbé.


Folytasd kooperatívan kíméletlen harcodat a túlélésért! Szövetkezz koop-partnereddel, hangoljátok össze támadásaitokat és fedezzétek egymást, hogy leküzdhessétek a többi csapatot és együtt kijuthassatok.


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték, Nyílt Világ
Megjelenés
2018.09.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI03056
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ