Dungeon Siege 2

Dungeon Siege 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
946 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Egy generáció óta győzted le azt a gonoszt, amely Ehb földjét sújtotta, és most ... új fenyegetés ébredt fel. A Dungeon Siege II-ben, a Gas Powered Games legkeresettebb RPG-játékának folytatásaként felszólítják Önt, hogy újból kardot és varázslatot vívjon, hogy megmentse a világot a gyártás során sok éven át tartó növekvő utálatotól.
Ezer évvel ezelőtt az Azunai keresztesek keresztbe vették a kardot Zaramoth légiói által a század hosszú lázadás utolsó csatájában. Amint Zaranoth zsarnoki isten az utolsó ütést Azunai remegő pajzsán csapta be, a föld megrázkódott. Abban a pillanatban a mágia erői nem voltak láncolva, és mindkét hadsereg egy ragyogó kataklizmában merült fel, amely a Könnyek síkságán átmenő bajnokságra terjedt ki. Csak az ijedt pusztaság maradt az ember első korszakának végső tanúbizonysága.
És egy évezred óta a mágia tovább terjedt a világ legtávolabbi sarkaiba, és szabadon elterjedt mindenki számára, aki parancsolná. A mágia árapálya azonban csökkenni kezdett, helyette egy ősi örökség hívására figyelmet fordítva. A könnyek síkságából új örökös hív fel, és minden nap növekszik az ereje. Fogyasztani azokat, akik aláírják, felszámolni azokat, akik ellenállnak. Ha senki sem ellenzi a felemelkedését, a kör teljes lesz, és újból kezdődik az ősi korszak.
Milyen sorsa lesz az ember második korszakának? Az ítélet ideje közel van.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
RPG
Megjelenés
2002.04.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square Enix
Cikkszám
DIGI03015
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ