DreamWorks Dragons Dawn of New Riders

DreamWorks Dragons Dawn of New Riders

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 179 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Egy új hősies sárkány és lovas lép fel az égboltba, és csak te segíthetsz nekik legyőzni a gonosz gazemberek, akik elpusztították a csuklás és a Toothless által létrehozott sárkány szentélyt. Ha Havenholme szigetét romokban találják, a titokzatos túlélők valószínűtlen jövő hősei lesznek. A Scribbler olyan tudós, aki nem emlékszik a múltjára, míg a Patch egyedülálló sárkányfajta, „chimeragon”, aki új, váratlan erőket használ fel, amelyeket mindkettő útközben felfedez. Együtt fel kell tárniuk az új szigeteket, harcolniuk kell heves ellenségeikkel, és össze kell gyűjteniük az elveszett emlékeket, amelyek felfedik Patch eredetének furcsa igazságát és azt, hogy miért a gonosz, Eir, semmi sem áll meg, hogy újból elkapja.

Készüljön fel a tűz és a barátság történetére, amelyet nem fog elfelejteni. Találkozzon a kedvenc DreamWorks Dragons karaktereivel, mint a Hiccup, Astrid, Gobber és így tovább. Komplett küldetések olyan helyeken, mint a Valka-hegy, számos újonnan felfedezett sziget mellett, mint például a Blood Briar Island. Menj fel a félelmetes főnök-sárkányok ellen, és győzd le a Sárkánycsapdákat, akik semmi sem állnak meg, hogy elfogják a Patch-et. Nyisson meg Patch hihetetlen rejtett képességeit, hogy szabadon engedje el az elfogott sárkányokat, és akadályozza meg Eirt a gonosz terveinek végrehajtásában. Kalandja során felfedezheti, hogy egy dolog még erősebb, mint a végső hangszóró: a sárkány és a lovas közötti kapcsolat.

• ÚJ KAPCSOLAT: Visszaszerezze a Scribbler elveszett emlékeit, amikor barátságot kötött Patch-szel, az ő végső hibrid sárkányával.
• csata: Unlock nagy tehetség, és hogy a félelmetes ellenség
• vizsgálja: Fly új és ismerős helyeken, beleértve Havenholme, Valka a hegy és a Blood Briar Island
• rejtvényeket megoldani: Váltás Scribbler és sárkánya Patch, hogy meghódítsa az akadályokat

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2019.02.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Outright Games
Cikkszám
DIGI02959
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ