Dragon Ball Z: Kakarot (Deluxe Edition)

Dragon Ball Z: Kakarot (Deluxe Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11 079 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

LÉGY AZ UNIVERZUM REMÉNYE!


Tapasztalja meg a DRAGON BALL Z történetét az epikus eseményektől kezdve a könnyelmű mellékkeresésekig, beleértve soha nem látott történeti pillanatokat, amelyek először válaszolnak a DRAGON BALL történetének égető kérdéseire!

• Játsszon végig az ikonikus DRAGON BALL Z csatákon, olyan léptékben, amely más. Harcoljon hatalmas csatatéreken pusztító környezetben, és tapasztaljon meg epikus főnökcsatákat a legismertebb ellenségek (Raditz, Frieza, Cell stb.) Ellen. Növelje teljesítményszintjét az RPG-mechanika révén, és álljon fel a kihívásra!

• Ne csak Z Fightersként harcolj. Élj, mint ők! Halászjon, repüljön, egyél, eddzen és harcoljon végig a DRAGON BALL Z sagákon, barátokat szerezzen és kapcsolatokat építsen a DRAGON BALL karakterek masszív szereplőivel.

Élje át Goku és más Z Fighters történetét a DRAGON BALL Z: KAKAROT-ban! Túl az epikus csatákon, tapasztalja meg az életet a DRAGON BALL Z világban, miközben harcol, halászik, eszik és edz Goku, Gohan, Vegeta és mások részvételével. Fedezze fel az új területeket és kalandokat, miközben előrehalad a történetben, és erőteljes kötelékeket alakít ki a DRAGON BALL Z univerzum többi hőseivel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, RPG
Megjelenés
2020.01.16
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
BANDAI NAMCO Entertainment
Cikkszám
DIGI02914
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ