Dragon Ball FighterZ (Ultimate Edition)

Dragon Ball FighterZ (Ultimate Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 679 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Dragon Ball az egyik legkedveltebb anime és manga sorozat az egész világon, és túllépték őket, hogy a videojátékok népszerű harci játék-sorozatává váljanak! De most az Arc Systems csapata új szintre emeli a Dragon Ball-ot, amely a Guilty Gear kemény harcait keveri egy kezelhetőbb gombrendszerrel, miközben a játékosok olyan látványt nyújtanak, amely emlékeztetni fogja őket az animére! Ez a Dragon Ball FighterZ!

Tapasztalja meg a légi kombókat, a lerombolható szakaszokat, a DRAGON BALL anime híres jeleneteit 60FPS és 1080p felbontásban reprodukálva (Nagyobb felbontást támogat a PS4 Pro és az Xbox Skorpió). Maga a harci rendszer könnyen megtanulható, de nehéz elsajátítani, ami megmutatja, hogy ki a termés krémje, és ki nem tud Super Saiyan-ra menni!

Ráadásul a vitathatatlanul legjobb tulajdonságként egy vadonatúj Dragon Ball sztori elevenedik meg, és ezzel egy vadonatúj karakter az Android 21-ben, akit nem más, mint Akira Toriyama alkot és tervez! A Dragon Ball készítője! A játék annyira népszerű, hogy már millió példányban kelt el és uralta az EVO 2018-at. Tényleg el akarja hagyni az év legjobb harci játékát? Azt hiszem, tudod a választ erre.

Az Ultimate Edition megadja neked a sorozat teljes Season Pass-ját, ami azt jelenti, hogy a játékba érkező minden egyes DLC-karakter a tiéd lesz.

Tehát ne hagyja ki, szerezze be a játékot még ma!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.01.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
BANDAI NAMCO Entertainment
Cikkszám
DIGI02905
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ