Dragon Age 2

Dragon Age 2

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 093 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Te vagy Hawke, egy menekült, aki el akarja menekülni a felderen sötétkéssel sújtott földjén, és Kirkwall bajnokává válni. Felemelje fel a hatalmat és küzdjön epikus csatákkal, miközben döntéseket hoz, amelyek meghatározzák a civilizáció menetét. Most kezdődik a hatalomra törekvés. Hogyan fogja lezárni a helyét a történelemben?

Főbb jellemzők

Mozifilmes történetmesélés - Tapasztalja meg egy évtizedes küzdelmet és érdeklődést egy nemlineáris narratívának köszönhetően, amely folyamatosan folytatja az akciót. Az átalakított párbeszéd rendszer több összefüggést kölcsönöz a döntéseinek, és segít a játékosoknak egy teljesen megvalósult, többdimenziós karakter létrehozásában.

Testreszabhatja harcát - Több tucat varázslat és 3 harci társ társainak végtelen lehetőségeket kínál a játékosok számára a csatában. Maradjon abban a pillanatban a gyors tempójú küzdelemmel, vagy szüneteltesse a csatát, és minden egyes lépést számoljon el egyedi parancsok kiadásával.

Nagyobb mozdulatok - A tetteid nagyobb súlyt hordoznak, mint valaha, és hosszú távra kell gondolni, mert egész évtizede van a cél eléréséhez. Minden párbeszéd és harci döntés befolyásolja a párttagokkal való helyzetét. A barátság maximalizálása még több lehetőséget kínál.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Meztelenség vagy szexuális tartalom, Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2011.03.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI02885
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ