Dishonored: Death of the Outsider

Dishonored: Death of the Outsider
Dishonored: Death of the Outsider
Dishonored: Death of the Outsider
Dishonored: Death of the Outsider
Dishonored: Death of the Outsider
Dishonored: Death of the Outsider

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 154 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

JÁTÉK LEÍRÁSA:
Az Arkane® Studios díjnyertes fejlesztőiből származik a Dishonored®: A külső külső halála, a kritikusok által elismert Dishonored® sorozat következő önálló kalandja. Légy páratlan természetfeletti gyilkos és vállalja a hírhedt Billie Lurk szerepét, miközben egyesül mentorával, Dauddal, annak érdekében, hogy elhúzza a valaha elképzelt legnagyobb gyilkosságot. A Dishonored® 2 aláírási játékmenetére és művészeti stílusára építve a Death of the Outsider az összes sorozat jellemzőivel rendelkezik, beleértve a brutális harci rendszereket, az egyedi szintű kialakítást és a magával ragadó történetmesélést, amely minden választása szerint megfelel. A lenyűgöző karakterekkel és izgalmas fellépéssel a Death of the Outsider tökéletes belépési pont azok számára, akik újak a Dishonored sorozatban, miközben jelentősen kibővítik a játékot és a világot a régóta rajongók számára.
SZTORI:
Vedd be Billie Lurk (más néven Megan Foster) szerepét, aki Dunwall egyik legismertebb bérleti gyilkosa volt. A régi mentorával, a legendás bérgyilkos Dauddal együtt a legnagyobb gyilkosságot vállalja: valamelyik isteni szerû személyt megölte, amellyel Billie és Daud a Birodalom leggyengültebb pillanatainak néhány eszközét látja. Amikor mélyen belemerülsz Karnaca legszorosabb sarkába, hogy felfedje a Kívülálló rejtélyét és eredetét, halálos ellenzéssel, ősi hatalmakkal és nehéz döntésekkel fog szembesülni, amelyek örökre megváltoztatják a körülvevő világot.
FŐBB JELLEMZŐK:
A végső természetfeletti gyilkos
Maradjon az árnyékban, vagy lépjen be a napfénybe, hogy minden ellenséget felvegyen - a választás a tied. Egyedülálló természetfeletti képességekkel, eszközökkel és fegyverekkel felszerelve az egyes helyzetekre saját maga szerint közelíthet. Használd képességeidet és képességeidet egy láthatatlan környezeten átjutni, vagy brutálisan kiküszöbölni minden ellenkezést az utadon.

A legnagyobb merénylet
A kívülálló megölése nem lesz könnyű. Mélyen kell utaznod a Karnaca magányos alsó részéhez, ahol felfedik a város elveszített titkait. Mindeközben beszivároghat a földalatti harci klubokba és a fekete mágikus kultusokba, és az ősi tárgyakat lekérheti egy izgalmas banki randevú küldetésen, amely az eddigi legnagyobb küldetésének az asztalát kínálja.

A végleges célok
A vadászat közben álljon szemben egy újabb ellenség-vándorral. Fegyverekkel, eszközöddel és képességeiddel fegyveres módon vegyen le olyan halálos ellenségeket, mint például a halhatatlan Elképzelt, az Orakláris Rend könyörtelen nővérei és az új Óramű Katonák. Felfelé emelje a szerződések elfogadásával az opcionális célok megtalálását és megszüntetését az egész küldetése során.

Replay Your Way
Engedje szabadon a kreatív káosz további lehetőségeit az eredeti játék Plusz (OG +) módban a Dishonored 2 aláírási erejének megismételésével.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2017.09.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI02726
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7/8/10 64 Bit

Processzor: Intel i5-2400 (4 mag)/AMD FX-8320 (8 mag)

Memória: 8 GB RAM

Grafika: NVidia GTX 660 2GB/AMD Radeon 7970 3GB

Tárhely: 32 GB szabad hely