DiRT Rally (EU)

DiRT Rally (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 158 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A DiRT Rally 2.0 mer arra, hogy a világ minden tájáról érkező ikonikus rally-helyszíneken áthaladjon a leghatékonyabb terepjárókban, amelyek valaha készültek, tudva, hogy a legkisebb hiba véget vethet a színpadnak.Az ösztöneire támaszkodva még a legmerülõbb és legkoncentráltabb terepjárási élményben kell lennie, beleértve egy új hiteles kezelési modellt, a gumiabroncs választást és a felület romlását. Vezesse rallyautóját valós terepjárókon keresztül Új-Zélandon, Argentínában, Spanyolországban, Lengyelországban, Ausztráliában és az Egyesült Államokban, csak a sofőrrel és az ösztönökkel vezérelve.

Versenyezz az FIA Rallycross világbajnokság nyolc hivatalos versenypályáján, licencelt Supercars és támogató sorozatokkal kiegészítve.
Fejlessze csapatát és autóit a versenystratégiák körül, és haladjon az események és bajnokságok változatos választéka révén, mind egyjátékos karrierkampányban, mind versenyképes online környezetben.• A LEGERŐSÍTEBB MEGERŐSÍTETT TENGELYEK SZÁMÁRA - Tépje át a környezetet a történelmi és a modern rallyautók, a VW Polo GTI R5, a Mitsubishi Lancer Evolution X és a Citroën C3 R5 ikonikus listájával. Vegye át a Chevrolet Camaro GT4.R kihívást jelentő erejét is.

• 6 VALÓ ÉLETI RALLI HELYZET - Vezesse át a kereket Új-Zéland, Argentína, Spanyolország, Lengyelország, Ausztrália és az Egyesült Államok lenyűgöző környezetén.

• KÉNYEN KERETÉT - A továbbfejlesztett kezelhetőség, a felületek, a Fallible és a környezet a leghitelesebb és legpontosabb terepjárási élményt nyújtják.

• A FIA VILÁGKERESKEDÉSI NEMZETKÖZI JÁTÉKOK - Verseny Barcelona, ​​Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois-Rivières, Pokol, Höljes és Silverstone sorozatokban, különféle sorozatokban.

• Fejlessze ki saját csapata - Hozzon létre egy csapatot, béreljen fel munkatársait és bővítse járműjainak garázsát, amit választott.

• HANGOSÍTÁS - Állítsa be a járművet úgy, hogy megfeleljen a vezetési stílusának és a környezeti jellemzőknek. Az autó elrendezésének konfigurálásával enyhítse a kopást, és korszerűsítse alkatrészeit annak érdekében, hogy járművei készen álljanak a várható kihívásokra.

• VERSENYKÉPESSÉG - Versenyezz a teljes DiRT közösséggel a napi, heti és havi kihívásokban, világszerte ranglistákkal és eseményekkel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2015.12.07
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Codemasters
Cikkszám
DIGI02685
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ