Devil May Cry 5 (EU)

Devil May Cry 5 (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 830 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az ismert ördög visszatér ebben a vadonatúj bejegyzésben a PC-n elérhető top-the-top akciósorozatban. Készüljön fel egyenesen démoni vételre ezzel a magas oktánszámú stilizált akció és más világi és eredeti karakterek ezen aláírási keverékével, amelyekről a sorozat ismert. Hideaki Itsuno rendező és a központi csapat visszatért, hogy megteremtse ennek a nemzedéknek a legőrültebb, technikailag legfejlettebb és teljesen elhagyhatatlan akcióélményét!

A démoni hatalom fenyegetése visszatért ahhoz, hogy fenyegetje a világot az Devil May Cry 5 alatt. Az invázió akkor kezdődik, amikor egy „démon fa” magjai gyökerezik a Red Grave City-ben. Amint ez a pokoli behatolás elfoglalja a várost, egy fiatal démon vadász Nero megérkezik partnerével, Nico-val a „Devil May Cry” lakóautóba. A jobb kar használata nélkül Nero arra készteti Nico-t, az önmagában elismert fegyverművészt, hogy tervezzen különféle egyedi mechanikus Devil Breaker fegyvereket, hogy extra hatalommal bírjon a gonosz démonok - például az Empúzát repülõ vér szívó vér és az óriás - elfoglalására. Kolosszus ellenség, Góliát.
JELLEMZŐK
Magas oktánszámú stilizált akció - Három játékképes karakterből áll, mindegyik radikálisan eltérő, stílusos harci játékmóddal, ahogyan a démonokkal túllépik a várost
Úttörő grafika - A Capcom házon belüli saját gyártmányú RE motorjával fejlesztették ki a sorozatot, amely hűségében új magasságokat valósít meg a fotorealisztikus karaktermintákat, a lenyűgöző világítást és a környezeti hatásokat felhasználva.
Vedd le a démoni inváziót - Az adrenalin epikus főnökei ellen folytatott csata az átfutott Red Grave városon keresztül harcol az igazán gyilkos filmzenéig.
Démon vadász - Nero, a sorozat egyik főszereplője és egy fiatal démon vadász, akinek Sparda vére van, és a Red Grave Citybe indul, hogy szembeszálljon a démonok pusztító támadásával, fegyvermesterrel és új bűnözővel, Nico-val. Nero-hoz csatlakozik még az elegáns, legendás démon vadász, Dante és a titokzatos új karakter, V.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

VIGYÁZAT: Ez a játék erős nyelvet, erőszakot és meztelenséget tartalmaz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Hack and Slash
Megjelenés
2019.03.07
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI02638
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ