Delta Force: Task Force Dagge

Delta Force: Task Force Dagge

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 298 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az amerikai hadsereg elit speciális műveleteinek katonájaként te vagy a legerősebb „intelligens fegyver”, amelyet az ember ismert. Te vagy a „lándzsa hegye” a rejtett műveletekhez az egész világon - te vagy az első támadási sor. Semmi sem áll az utadon. A Szomália háború által sújtott utcáitól újból kiküldöttek, hogy célul lássák el Kolumbiában és Iránban. Mivel az amerikai katonaság megelõzõ sztrájkjaként a csapattal együtt kell mûködnie, hogy elvégezze a munkát.
Jellemzők
VÁRJON LEGJOBBRA - Játssz a következő speciális erők egységeként: SFOD-Delta, 2 / 75. RANGER, SEAL Team 6, SFOD-SF Viper Team (zöld beret), CIA különleges műveletek, UK SAS 22 Ezred, Ausztrál SASR, kanadai JTF-2, a Marines Force Recon és az USAF CSAR (Air Force Pararescue) - a tényleges különleges erők egységei, amelyeket az Enduring Freedom mûveletben telepítettek.
INFILTRÁCIÓS AKCIÓS HELYEK - 25 új Delta Force küldetés! Vegye át a Kandahari repülőteret, rabolja fel a lázadó Mazar-e-Sharif-központot, csapkodjon el egy konvojt a pakisztáni határ közelében, és bombolja le Kabul lábánál lévő bunkereket.
30 TÖBB VÁLASZTOTT WEATON - Vigye magával a Delta Force sorozat új géppuskáinak, támadó puskáinak, mesterlövészpuskainak, pisztolyainak és rakétaindítóinak nagy arzenáljával.
KÉRDÉS A VÉDELEMBEN - Tervezze meg támadását a meglepetés elemével a pilóta nélküli légi járművekből összegyűjtött vizuális intelligencia segítségével.
RAIN DESTRUCTION az égből - Call pusztító légi csapások, hogy vegye ki kulcsfontosságú SAM és Scud rakéta oldalakon.
NAGY MÉRLEGŰ TÖBBÍTÓ - Készítsen saját multiplayer játékokat és térképeket a küldetés-szerkesztővel. 10 új multiplayer térkép található! * Csata online a NovaWorld segítségével.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2002.06.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Novalogic
Cikkszám
DIGI02555
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ