Deadfall Adventures

Deadfall Adventures

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 146 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Deadfall Adventures akcióvezérelt első személyű lövöldözős játék, akció-kalandjátékok elemeivel fűszerezve. Legyen kalandor, kincsvadászat, fedezze fel a világ ismeretlen régióit, és mentse meg a bajba jutott leányt az ellenség karjaiból - akár földi, akár nem földi. Csatlakozzon James Lee Quatermain-hez az egész világ útjára!
A történet
James Lee Quatermain sok tehetséggel bíró ember, ám a pénz iránti kérelem nem tartozik ezek közé. James szakmában kalandor, csakúgy, mint legendás dédapja, Allan Quatermain. És tudja, hogyan lehet pénzt kiszorítani e híres nevéből, miközben megveti. Megvetik azokat, akik hiszik nagyapja meséiben a természetfelettirõl, és azokat, akik hasonlóan gúnyolódnak.


Ennek megfelelően a Quatermain nem túl szívesen kíséri Jennifer Goodwint, az amerikai ügynököt és az ő volt kollégáját egy egyiptomi templomszerkezetbe annak érdekében, hogy visszatérjenek egy ősi tárgyhoz - az Atlantis szívéhez. Nem hisz e mű elismert élénkítő tulajdonságaiban, és nem is törődik vele, hogy az Ahnenerbe egy okkultra szakosodott náci osztályának egy részlege a Szívvel is foglalkozik.

De az életnek lehetősége van megváltoztatni a nézőpontját. A Quatermain hamarosan vadászat részévé válik a világ minden tájáról - az egyiptomi viharos sivatagoktól az Északi-sark jeges mélyéig és egészen a guatemalai gőzölgő dzsungelig. A rég elfeledett templomszerkezetekben a hajsza izgalma felébreszti a valódi kalandorokat Quatermainban, mivel ő és Goodwin ügynök egy lépéssel a nácik és az oroszok előtt törekszenek, egy lépéssel közelebb az Atlantisz Szívének megszerzéséhez. És mélyen ezekben a templomokban, ahol az öreg gyámok felébrednek örök álomból, James hamarosan megtudja, hogy dédapja története nem olyan őrült, mint mindig is hitt. Minden dolog örökké él, bár időnként alszik és elfelejtik ...
Főbb jellemzők
Akció - Kalandjáték egyéni szemszögből
A Quatermain univerzumban áll, HR Haggard készítette
Gyors ütemű fellépés és intenzív, pontos FPS-harcok
Kalandor felszerelés: iránytű, kincses térképek, notebook és zseblámpa - az ősi rejtvények megoldásához, kincsek megtalálásához és bizonyos típusú ellenségek legyőzéséhez szükséges
Rejtvények, amelyek ösztönzik a játékkörnyezet felfedezésére és az azzal való interakcióra
Környezetvédelmi csapdák, amelyek felhasználhatók az ellenségek sok látványos módon történő kiküszöbölésére
Egzotikus, festői helyek a világ minden tájáról - Egyiptom, sarkvidéki és elfeledett
majaromok Guatemala dzsungelében
Komoly történet, amely hű a klasszikus akció-kalandfilmek szellemében
Az 1930-as évek beállítása, beleértve a részletes fegyvermintákat
Egyedi kalandor stílusú multiplayer szolgáltatások és módok

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2013.11.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Nordic Games Publishing
Cikkszám
DIGI02480
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ