Dead by Daylight - Leatherface (DLC)

Dead by Daylight - Leatherface (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 485 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Leatherface ™ egy karakteres DLC a Dead by Daylight számára.

Ez a legtisztább formában történő vágás. Egyfajta vágás, amelyet tiszta húsigény vezet. A Leatherface nem fog kudarcot vallani és nem fog megállni. Amint a motorfűrész elindul, tudod, mi következik. Fájdalom és félelem a pánik kombinációjában, amikor megérted, hogy a halál nem a vég. Valaki tányérjára is kerül.

Ahogy a fűrész elindul ...
Mi történik, ha a test növekszik, de az elme nem képes lépést tartani? A gyermek félelmei és szorongása, de egy teljesen felnőtt férfi testében rekedt. Dühös test láncfűrésszel? Valaki, aki tudja, mi történik, amikor nem engedelmeskedik a családjának. Mi történik, ha valaki megtudja, mi van a pörköltben.

A Leatherface nemcsak a bőrrel borított mániákus zavart elmével. Elfogadásra és megbecsülésre törekszik. Megtanulta a nehéz utat, és ahhoz alakította, amilyen most van. Őrző, őr, vak kapuőr, aki soha nem kérdez. Láncfűrésszel pedig minden probléma megoldható.
Gyilkos erő - Leatherface: Bubba láncfűrésze
Hihetetlenül erős és nehéz láncfűrész, amely számtalan áldozatban elsüllyedt. Alkalmas születésnapi ajándék a kannibálnak. A láncfűrész a Leatherface leghalálosabb fegyvere. Használhatja tetszése szerint, pusztító elsöprő támadásokat végezhet vele.

A Leatherface 3 új Perks-t tartalmaz:


Ki ütni


A brutális támadásaid okozta trauma fájdalmasan megnehezíti a segélykiáltást. A haldokló túlélők auráit nem tárják fel más túlélők előtt, amikor azok hatótávolságon kívül állnak.


Barbecue & Chili


A The Entity-vel való mély kötelék felszabadítja az ember auraolvasási képességét. A túlélő bekapcsolása után a többi túlélő aurája 3 másodpercre feltárul előtted, ha azok 36 méterre vannak a horgotól. Bónusz vérpontokat ad minden pontszerző eseménynél, amíg egy túlélő horogra kerül.


Franklin halála


Gonosz támadásai arra késztetik a túlélőket, hogy hatásukra eldobják tárgyukat. Az elveszett tárgy ősszel megsérül, elveszítve a díjak alapösszegének egy részét.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2017.09.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Behaviour Interactive
Cikkszám
DIGI02409
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ