Dead Rising 3 (Apocalypse Edition)

Dead Rising 3 (Apocalypse Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 966 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bármi és minden fegyver a Dead Rising 3-ban. Fedezze fel a zombi fertőzött várost, Los Perdidos-t, és keresse meg a módját a meneküléshez, mielőtt egy katonai sztrájk az egész várost és mindenkit megtörölne a térképről. Az intenzív fellépés, valamint a páratlan fegyver- és karakter-testreszabás mellett a Dead Rising 3 szívveréses élményt nyújt, mint bármelyik más, amikor felfedezi, megvágja és harcol a túlélés érdekében egy hatalmas nyitott világban, a zombi apokalipszis szélén.
JELLEMZŐK
Üdvözöljük a Los Perdidos-ban - Tíz év elteltével a Fortune City eseményei után a játékosokat a masszív, nyílt és fertőzött Los Perdidos világba vitték, miközben elmerültek a cselekvésbe és lenyűgöző látványba.
Az összes túlélési horror akció a PC-n érkezik - Teljesen optimalizálva a nagy felbontáshoz történő futtatáshoz, a PC kiadása teljes Steam és játékvezérlő támogatást tartalmaz.
Több zombi, mint valaha - A zombik okosabbak és halálosabbak, mint valaha, az intelligens AI-vel és a közös tudatossággal kényszerítve a játékosokat minden ravasz képességük és kreativitásuk felhasználására, hogy életben maradjanak.
Több száz egyedi kombinált fegyver és jármű - Több száz darab kombinálható és testreszabható a homokozó világában, beleértve a félelmetes Boom Cannon fegyvert vagy a Party Slapper járművet.
Szembeszálljon a rémülettel egyedül vagy egy barátjával - Egyesítse erőit barátjával a végtelen zombi gyilkosság esetére, és szerezzen tapasztalati pontokat, amelyek visszatérnek az egyjátékos tapasztalatához.
Bónusz letölthető tartalom - Mostantól mind a négy „Undold Stories of Los Perdidos” letölthető kiegészítő csomag megtalálható. Minden kiegészítő fejezet egy másik főszereplőre összpontosít, és hozzáférést biztosít a játékosok számára őrült új fegyverekhez és járművekhez, amelyek átviszik a fő játékba.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2014. 09. 05.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI02460
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ