Dead Rising 2: Off the Record

Dead Rising 2: Off the Record

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 195 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Dead Rising® 2: Off the Record-ben Frank West fotóriporter, az első Dead Rising® Willamette-incidensének hőse, kerül ismét a középpontba, ahogy a játékosok átélik az újra elképzelt Fortune City-i kitörést. Felejtsd el, amit eddig a Dead Rising® 2-ről tudtál, mert Frank West újra a játékban van!

Az új „Off the Record” történetszál vadonatúj Dead Rising 2 élményt jelent. Frank még eltorzultabb ellenségekkel kerül szembe, még elképesztőbb fegyverkombinációkat készít, a saját egyedi küldetésstruktúráját követi, és Fortune City vadonatúj területeit fedezi fel eddigi legnagyobb sztorija megszerzésére. Csatlakozz Frankhez, ahogy elmerül az „Uranus Zone”, Fortune City vidámparkja, őrületében. A halálos játékokkal és őrült látványosságokkal teli, sci-fi témájú Uranus Zone igazi zombiölő-paradicsom.

Frank visszatérése egyben hű fényképezőgépe visszatértét is jelenti, mellyel a játékos Presztízspontokat (PP) szerezhet bizonyos fényképezési lehetőségekért, melyek olyan kategóriák alapján kerülnek értékelésre, mint az ijesztőség, drámaiság, erotikusság és kegyetlenség.

Az új történet és játékmenet-fejlesztések mellett a Dead Rising 2: Off the Record egy sor technikai újítást, például optimalizált betöltési időt, javított hálózati teljesítményt és egy sor rendszerfejlesztést tartalmaz, hogy sokkal kielégítőbb Dead Rising élményt nyújtson.
Fő jellemzők
Frank West visszatért – az eredeti Dead Rising hőse visszatér, hogy tudósítson a Fortune City-i kitörésről.
Fortune City, de nem úgy, ahogy ismered – tapasztald meg az újraértelmezett Fortune City-i kitörést Frank West fotóriporter szemein és fényképezőgépén át:
Új történet és feladatok csak Frank Westnek
Új környezetek, köztük Fortune City legújabb látványossága, az „Uranus Zone”
Új ellenségek és még pszichotikusabb Psycho-k
Új őrült és nevetséges kombinált fegyverek
Új tárgyak és járművek
Mondd, „csíz”! – örökítsd meg a klasszikus erőszakos, ijesztő és nevetséges Dead Rising pillanatokat, szerezz Presztízspontokat és teljesíts vadonatúj küldetéseket Frank új, továbbfejlesztett fényképező-módjával.
Fejlesztett élmény – a technikai javítások, rendszerfejlesztések és funkciójavítások gyorsabb, zökkenőmentesebb, sokkal kielégítőbb Dead Rising élményt nyújtanak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2011.10.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI02459
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ