Darksiders III

Darksiders III

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 896 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Visszatérés az Apokalipszis Földhöz a Darksiders III-ban, egy hack-n-slash akciókalandra, ahol a játékosok FURY szerepet vállalnak a Hét Halálos Bűn vadászatában és megsemmisítésében. A Négy Lovas közül a kiszámíthatatlanabb és a leginkább rejtélyesebb, a FURY-nak akkor kell sikeresen lennie, ahol sokan kudarcot vallottak - hogy egyensúlyt teremtsenek a Földet most pusztító erők között. A Darksiders III a régóta várt, harmadik fejezet a kritikusok által elismert Darksiders franchise-ban.

Játssz FURY-ként - egy mágus, akinek az ostorára és a varázslatára kell támaszkodnia, hogy helyreállítsa a jó és a rossz közötti egyensúlyt a Földön!
Használja ki a FURY varázslatát, hogy felszabadítsa különféle formáit - mindegyik hozzáférést biztosítva az új fegyverekhez, mozgásokhoz és átjárható képességekhez.
Fedezze fel egy nyitott, élő, szabad formájú játékvilágot, amelyben a FURY oda-vissza mozog a környezetek között, hogy a történet előmozdítása közben feltárja a titkokat.
Győzd le a hét halálos bűnt és azok szolgáit, akik misztikus lényektől degenerált lényekig terjednek.
Legyen félelem a Darksiders aláírási művészet stílusától - kiterjedt poszt-apokaliptikus környezet, amely a mennyország magasságaiból a pokol mélyére veszi a játékost, háború és pusztulás és a természet túllépése miatt.

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

A harcok a játék egyik fő eleme, ezért a (legtöbbször) fantasy-lényekkel szembeni erőszak a játék során mindig előfordul.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés
2018.11.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI02356
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ