DMC: Devil May Cry

DMC: Devil May Cry

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 925 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A DteC Devil May Cry ™ Dante származási történetének, amely egy kortárs hátterét tükrözi, megőrzi a stílusos fellépést, folyadékharcot és az önbizalom főszereplőjét, aki meghatározta az ikonikus sorozatot, de brutálisabb és zsigeresebb szélét fecskendezte be.

A DmC Dante egy fiatal férfi, aki nem tartja tiszteletben a tekintélyt vagy általában a társadalmat. Dante tudja, hogy nem ember, hanem az is, hogy nem olyan, mint a démonok, akik egész életében megkínozták. A világok között elfogva úgy néz ki, mint egy kiszorult.
Testvér testvérének, Vergilnek, a „Rend” elnevezésű anti-szervezet csoport vezetőjének köszönhetően Dante most felfedezi és megérti, mit jelent egy démon és egy angyal gyermeke lenni. Ez a megosztott személyiség valóban befolyásolja a játékot, amikor Dante képes angyalok és démonok képességeire hívni, és repülés közben átalakítja lázadó kardját, hogy drámai módon befolyásolja mind a harcot, mind a mozgást.

A DmC számára a Capcom összeállt a Ninja Theory brit fejlesztési stúdiójával, amely híres karakterekkel és elbeszélésekkel, valamint nagy produkciós értékekkel társított cselekvési címeken. A Ninja Theory szakértelmének és a Capcom páratlan örökségének kombinációja a harcra összpontosított akciócímek előállításában biztosítja, hogy a több mint 11 millió eladósorozat legújabb kiegészítése továbbra is hű marad a rajongók által kedvelt Devil May Cry DNS-hez, miközben új szintre hozza mozifilm minőségű a címhez.
Főbb jellemzők
Survive Limbo - A Limbo világa élő és légző lény, Dante meggyilkolásához. A világ valós időben átalakul, és megpróbálja blokkolni, sőt meg is ölni hősünket. Főszereplőnknek el kell sajátítania a démoni képességeket, hogy Limbót úgy alakítsa, ahogyan ő látja, miközben tökéletesíti angyali képességeit, hogy átjárhassa ezt a veszélyes, csavart világot.
Ki Dante? - Fedezze fel Dante származási történetének átmondását egy vonzó narratívában, amelyben a sorozat ismerős arcait mutatják be az összes új karakter mellett, köztük Vergil, Dante iker testvére.
Féktelen akció - Az intenzív és ikonikus kard- és fegyver alapú harci visszatérés új angyal- és démoni fegyverekkel és képességekkel egészül ki, mindezt úgy tervezték, hogy stílus és pánik segítségével visszatérjenek a pokolba. A fegyverek tartalmazzák:
„Lázadás” : Dante apja, Sparda által adott megbízható kardja nagyszerű kombinációt és támadásokat kínál, nagyszerű az ellenségek ég felé történő elküldésére.
„Ebony és elefántcsont” : Ezek a fegyverek alkalmasak az ellenség tartására, az kombók fenntartására és az ellenségek zsonglőrésére a levegőben.
„Arbiter” : egy démoni fejszék, amelyek hatalmas csapásokat végezhetnek és áttörhetnek az ellenséges pajzsokon.
„Osiris” : angyali kasza gyors támadásokkal és nagyszerű a tömeg irányítására.
„Eryx” : erőteljes démoni kesztyűk, amelyek elég lyukasztócsomaggal felszerelik a legerősebb támadások megbirkózását és a legnehezebb ellenségek zsonglőrjét.
Az Devil May Cry DNS megőrzése - A Capcom munkatársait, beleértve a korábbi Devil May Cry címekből származó csapattagokat, már a kezdetektől a projektbe vonják be, hogy a DmC valóban kiegészítse a Devil May Cry franchise-t.
Páratlan termelési értékek - A Ninja Theory ki fogja használni a legújabb teljesítmény-rögzítési technológiát, hogy olyan karaktertervezést, mesemondást és filmműveletet érjen el, amely tökéletesen kiegészíti a DmC magas oktánszámú küzdelmét.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2013.01.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI02810
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ