Crusader Kings II - The Republic (DLC)

Crusader Kings II - The Republic (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 090 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Köztársaság a harmadik bővítés a kritikusan dicsért stratégia / RPG Crusader Kings II számára. A Köztársaságban Patricianként játszik az egyik nagy középkori Kereskedelmi Köztársaságban. Bővítse kereskedelmi birodalmát, miközben versenyez a másik négy patrikusi családdal Doge áhított pozíciója és a Köztársaság vezetése miatt.


A II. Crusader Kings a világtörténelem egyik meghatározó korszakát vizsgálja a Paradox Development Studio, a Grand Strategy mesterei által készített tapasztalat során. A középkori Európát életre keltették a lovagok, a sémák és a trónok epikus játékában.
Főbb jellemzők
Tapasztaljon meg egy új és különféle típusú játékot, ha az egyik legnagyobb kereskedő köztársaságra játszik: Velence, Genova, Pisa, a Hanza Liga vagy Gotland.
Mint egy patrikusi család feje, a szerencsén és a szerencsétlenségen keresztül vezetnie kell a republikánus dinasztiát a királyok és császárok uralta világban
Építsd el a Kereskedelmi Postakat és terjesszétek Mercantile birodalmát az európai tengeri sávok és partok irányításával ... és védd meg őket a rivális patrikumok, köztársaságok és kapzsi feudális urak ellen.
Javítsa a kereskedelmi postait és a rangos Családpalotát tucatnyi egyedi új épülettel
Versenyezz a Doge-választásokon, kompenzálva az életkor hiányát és a Prestige-t azáltal, hogy pénzt fektet be kampányalapjába. Nyerjen a leggazdagabb ember!
Túlélje a hamisságot más patríciusi családokkal, és tervezze meg, hogy a versenytársait megragadja; új telek és sok különleges esemény a karakterek számára a köztársaságokban
Új republikánus felület az interfész számára
Egyedi ruhák és hajómodellek a köztársaságok számára

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2013.01.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI02169
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ