Cossacks II: Battle for Europe

Cossacks II: Battle for Europe

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
956 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Csatára fel! A Cossacks II: Battle for Europe kiegészítő a híres Cossacks II: Napoleonic Wars játék folytatása, mely a Napóleoni háborúk meglehetősen rövid történelmi időszakát dolgozza fel. A Napóleoni háborúk örökre megváltoztatták Európát, birodalmak létrejöttéhez vezettek, és véget vetettek a kis államok közti majd ezer éve tartó folyamatos viszályoknak. A játék hatalmas léptékű csatákat kínál az időszak konfliktusaiban részt vevő nemzetek több ezer fős hadseregei között. A hadszínterek között van Franciaország, Britannia, Ausztria, Oroszország, Poroszország, Egyiptom és három, az eredeti játékban nem szereplő nemzet, Spanyolország, a Varsói Nagyhercegség (Lengyelország) és a Rajnai Szövetség.
A Cossacks II: Battle for Europe részletesen rekonstruálja minden nemzet katonáinak egyenruháit és fegyvereit, valamint építészetüket. Minden nemzet hadseregének egyedi egységei és lehetőségei vannak. A játék tartalmaz több mint 180 egységet, 190 épületet és 1200 flóra- és fauna-elemet. A harcrendszer fejlesztésekor figyelembe vették a korai 19. századi hadviselés jellegzetességeit, valamint az alakzatokat, az ellátmányt és a katonai morált. Az akkori idők katonai parancsnokai által használt trükkök teljes mértékben visszaköszönnek a játékban. A puskagolyó- és ágyúlövés-ballisztikán alapuló „becsületes” rendszer innovatív kiegészítése a Cossacks játékmotornak. A további játékmotor-jellemzők közt van a három dimenziós terepképzés, mely valószerű megjelenésű látványt és városokat eredményez, és hatással van a harci taktikára. Például egy domb tetején levő katonai egység vagy ágyú lőtávolsága nagyobb, mint egy sík terepen találhatóé.
Fő jellemzők:
Irányítsd a franciákat, oroszokat, osztrákokat, briteket, poroszokat vagy egyiptomiakat, és sajátíts el új fegyvereket és taktikákat egy olyan időszakban, mely újradefiniálta a modern hadviselést.
Harcolj végig történelmi ihletésű 19. századi csatákat, különböző terepeken és időjárási viszonyok között megütköző hatalmas hadseregekkel.
Valódi történelmi léptékű csaták több tízezernyi egységgel egyetlen térképen.
Valósághű katonai morálrendszer – a jól táplált katonák tovább élnek és tapasztalatot gyűjtenek, hogy értékes harctéri eszközzé váljanak, míg az ádáz és túlerőben levő ellenség, vagy a hosszan tartó menetelés miatt csökken a morál.
Fejlett diplomáciai eszközök segítenek olyan egyezmények kötésében, melyekkel te jutsz előnyhöz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Stratégia
Megjelenés
2009.07.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
GSC Game World
Cikkszám
DIGI02047
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ