Construction Simulator: Deluxe Edition

Construction Simulator: Deluxe Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 272 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Deluxe Edition tartalom

A sikeres Construction Simulator 2015 teljes verzióján kívül a Deluxe Edition az összes jelenleg kiadott DLC-t és olyan építőipari járműveket kínálja Önnek, mint például:


1. DLC: Vertical Skyline
2. DLC: Fuchsbergi Szent János Kórház
3. DLC: Liebherr LTM 1300 6.2
4. DLC: Liebherr HTM 1204 ZA
5. DLC: Liebherr A 918


Szeretett volna valaha is valamit a saját kezével felépíteni, de tudja, hogy nem tudja megtenni azzal, ahol az életben van? Ezután ugorjon a Construction Simulator Deluxe Edition-re, és nézze meg, milyen az!
A Construction Simulator Deluxe Edition messze túlmutat azon, amit más ilyen típusú videojátékok nyújtanának neked a vágyott élmény érdekében. Hogyan csinálja ezt? Azáltal, hogy rengeteg dolgot ad a dolgok felépítéséhez, hanem rengeteg munkát is biztosít, amelyeken tesztelheti képességeit!
Kezdje kicsiben, miközben felfedezi a Construction Simulator Deluxe Edition világát, és megnézi, milyen munkákat kell elvégezni. Lehet, hogy egy házat kell alapjaitól kezdve építeni, egy irodaháznál komolyabb javításokra lehet szükség, akár egy autópályán is bővítést kell végrehajtania, bármi, ami építhető, épül, ha hajlandó próbálkozni.
De ki mondja, hogy mindent egyedül kell megépítenie? Játszhatsz kooperatív és többjátékos módban barátaiddal, hogy jobban, gyorsabban és hatékonyabban végezhess el munkát. Akár négy ember is játszhat egyszerre, sőt, akár egy építési vezetőként is körbejárhatja őket!
Valójában azonban a Construction Simulator Deluxe Edition legnagyobb változata az összes jármű, amellyel elvégezheti a munkát. Minden jármű reális vezérléssel rendelkezik, és mindegyiket okosan kell használni a munka elvégzéséhez, majd lépjen a következőre, amely még nagyobb is lehet, mint az előző!
Ráadásul a Construction Simulator Deluxe Edition segítségével nemcsak a fő játékot kapja meg, hanem nyolc DLC-csomagot, tele további járművekkel!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Alkalmi, Szimuláció
Megjelenés
2014.11.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Astragon Entertainment
Cikkszám
DIGI02011
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ