Company of Heroes: Tales of Valor

Company of Heroes: Tales of Valor

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 501 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Company of Heroes®: A Tales of Valor ™ kiterjesztése az Év Játékának győztesére és a legmagasabb besorolású valós idejű stratégiai franchise-társaságra. Az új legyőző kampányokkal, parancsnokságokkal és meghódító csatatérekkel a Company of Heroes®: A Tales of Valor ™ fejlett játékmechanikát és 3 epizódikus kalandot kínál, beleértve 9 új küldetést, 3 új többjátékos módot és új képességeket.
3 magával ragadó történet ?? Csatlakozzon a világháború végleges tapasztalatához a háború minden oldaláról. Minden epizód új küldetéseket és célokat tartalmaz egy kitartó környezetben.
1. epizód: Tigris ász: Vezérlő tigris tartály Ace Hauptmann Voss nagyszerűen díszített Tigergruppen-je a D-napon a 7. páncélos hadosztály ellen, a második világháború egyik legismertebb harci harcában.
2. rész: Ok: A parancs egy amerikai ejtőernyős parancsnokságnak az első D-napi leszállás utáni órákban.
3. rész: Falaise zseb: Parancsold a Wehrmacht hadsereget, ahogy a katonák megpróbálják megtartani a haladó szövetséges hadsereget.

Közvetlen tűzvédelem ?? Nemcsak a játékos taktikai és stratégiai döntései befolyásolhatják a csatát, hanem a játékosok közvetlenül irányítják a csatatéren lévő egységeket is. A játékosok valós időben céloznak, lövöldöznek és manővereznek, hogy kihasználják a változó harci körülményeket.
Parancsolja az új egységeket ?? Új gyalogosok és járművek, például a Schwimmwagen és a Staghound kaphatók. A Schwimmwagen kétéltű, négykerék-meghajtású terepjáró, míg a Staghound egy nagyon manőverezhető 4x4-es páncélozott autó.
Új terület meghódítása ?? A híres csatákon, például a Villers-Bocage-n alapuló új térképek elérhetők lesznek az online csatatéren versenyképes játékosok számára.
3 új multiplayer mód ? Új multiplayer módok, amelyek segítségével megtapasztalhatja barátaival. Legyen egy tankparancsnok, és távozzon Panzerkriegben, válasszon egy hős egységet, és csatlakozzon a csatához az ellenséges vonalak visszaszorításához Assaultban, vagy csapatozzon fel és védessen a Stonewall támadói hulláma ellen.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
RTS
Megjelenés
2009.04.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI01967
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ