Company of Heroes 2 (Platinum Edition)

Company of Heroes 2 (Platinum Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 755 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Company of Heroes 2 egy valós idejű stratégiai játék, amit a Relic Entertainment fejlesztett és a Sega adott ki a Feral Interactive-al karöltve 2013 június 25-én.

Az első részhez hasonlóan a Company of Heroes 2 is a második világháború idején játszódik, azonban ezúttal a keleti frontra összpontosít, ahol elsősorban a szovjet vörös hadsereget irányíthatjuk a keleti front különböző szakaszaiban. Ezek a szakaszok a Barbarossa művelettől a Berlini csatáig terjednek. A játék a Relic Entertainment saját fejlesztésű Essence 3.0 motorját használja.

A játék TrueSight rendszere emulálja az egységek látóterét és a fedezék rendszert, ami megköveteli az egységeink átgondolt irányítását. Nem beszélve a különböző egységek kombinálásáról, valamint arról, hogy jobb ha kétszer is meggondoljuk, hogy egy tanknak nekiküldünk egy puskás szakaszt.

Egy kemény egy-játékos kampányt is kapunk, amely lehetőséget ad nekünk, hogy megismerkedjünk a sorozat alapvető mechanikájával. Beléphetünk a vörös hadsereg csizmájába és felszabadíthatjuk Oroszhont az ellenséges támadók nyomásától, miközben figyelnünk kell a brutális időjárási viszonyokra is, hogy kihasználhassuk azokat, miközben Berlin felé haladunk.

A Company of Heroes 2 - Platinum Edition tartalma:

Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 - The British Forces
Company of Heroes 2 - Ardennes Assault
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2013.06.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI01948
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ