Commandos 3: Destination Berlin

Commandos 3: Destination Berlin

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
653 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Commandos 3: A Destination Berlin egy valós idejű taktikai játék, amely a Speciális Erők elit egységeinek parancsnoksává teszi az ellenséges vonalak mögött a második világháború európai színházában. A Franciaország partjától a Harmadik Birodalom szívéhez gyorsan sztrájkoljon a szárazföldről vagy a tengertől, és beszivárogjon az ellenséges területekre, és razziákat végezzen a német háborús gép megszakításához.
Főbb játékjellemzők:
Vezesse be az ellenséget egész Európába, a sztálingrádi keleti frontotól a berlini Gestapo központhoz és az Omaha Beach-i D-Day támadáshoz, mindegyik egyedi taktikai helyzetet és több fellépést kínálva, mint valaha a sorozatban.
Keresse meg a részletes belső és külső környezetet csapdák, támadások, lopakodás és szabotázs felhasználásával az ellenség fejlődésének megzavarására.
Készítse elő a parancsnokságokat különféle stratégiákra, mivel az ellenséges bombázási támadások elpusztítják és megváltoztatják a környező környezetet, megkövetelve, hogy menet közben módosítsd a taktikádat.
Tapasztalja meg a második világháború háborúját fejtől-fejig minden új deathmatch és együttműködő multiplayer módban.
Javított hozzáférhetőség: Commandos 3: A Destination Berlin részletesebb, kisebb térképeket tartalmaz, amelyek több akció-orientált küldetést kínálnak, amelyek egy átfogó kampány részét képezik.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2003.10.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Kalypso
Cikkszám
DIGI01935
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ