Colin McRae Rally

Colin McRae Rally

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
17 527 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Colin McRae Rally-n eltalálta a szennyeződéseket - a klasszikus off-road versenyélmény. A

Colin McRae Rally a tavalyi legjobban eladott mobil cím autóinak és pályáinak listáját tartalmazza, és a PlayStation klasszikus Colin McRae 2.0-ból vett három környezetben harminc elképesztő rally-szakaszt mutat be. ehhez a PC és Mac kiadáshoz. 130 km-t meghaladó összesített távolsággal menjen végig az ausztrál hátsó piszkon és poron, vegyen fel drámai mászásokat Görögország hegyein, és térjen oldalra Korzika szűk és kanyargós útjain.

AZ AUTÓK
Üljön le négy legendás rallyautó, a Subaru Impreza, a Mitsubishi Lancer Evolution VI, a Lancia Stratos és Colin McRae Ford Focus kormánya mögé. A rally profi pilótája, Nicky Grist által olvasott ütemjegyek segítenek teljes körű elkötelezettségben minden egyes szakaszon.

AZ ELLENŐRZÉS
Érezd az izgalmat, ha a pedált fémre helyezed a különböző felülettípusokon, és robbants át gyönyörű, kihívásokkal teli környezetben. Versenyezz számos paddal, beleértve az Xbox 360 és a PS3 vezérlőket.

A KIHÍVÁS
Válasszon különböző játékmódokat, beleértve a gyors versenyeket, a teljes versenyeket és a bajnokságokat, tegye közzé a legjobb időt a ranglistákon, és oldja meg az eredményeket.

COLIN MCRAE RALLY - A KLASSZIKUS RALI ÉLMÉNY FUTAMOK A PC-N ÉS MAC-OSON

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Sport
Megjelenés
2014.07.31
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Codemasters
Cikkszám
DIGI01905
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ