Codex of Victory

Codex of Victory

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
525 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az emberi társadalom megosztott. Az egyik oldalon az emberi evolúció természetes folyamata megszakadt. Ami a világűr és az ellenséges bolygók durva körülményeihez való alkalmazkodás kísérleteként kezdődött, egy transzhumán kiborgosok furcsa versenyének - a augmentumok - létrehozásának vezetett. A hétköznapi embereket arra ösztönözve, hogy „felszabadítsák” a teljes egészében organikus testük korlátait, a augmentumok teljes körű támadást indítottak. Most meg kell védenünk a területünket és vissza kell küzdenünk a királyságaink és az egész emberiség megmentése érdekében, ahogyan tudjuk!

A győzelem kódexekiterjedt történetvezérelt, egyjátékos kampányt kínál, amelynek feladata drone járművek, tankok és robotok hi-tech hadseregének felépítése és parancsnoka. A kampány izgalmas keveréket kínál a valós idejű bázisépítésből, a globális stratégiai tervezésből és a körökre osztott harcból. Bolygók és területek között utazva, az egyetlen feladat az, hogy megállítsd a Augmentumokat.

A stratégiai műfaj klasszikusainak ihlette, az alapépítő elem magában foglalja a föld alatti főhadiszállás valós időben történő kibővítését. Gyűjtse össze a helyiségterveket, épít gyárakat, kutatóközpontokat, műhelyeket, laboratóriumokat és egyéb létesítményeket az előző csatákra való felkészüléshez. A globális taktikai felügyelet a Bolygótérképből származik, amelyen azonnal láthatja, hogy a hadseregeket mikor kell telepíteni.

Vegyen részt taktikai körökre osztott harcokban a hexagleképezett csatatéreken. Válassza ki egységét és frissítéseit, telepítse őket a csatatérre, a terep felhasználásával, az Ön előnyeinek érdekében, és próbálja ki taktikai készségeit minden küldetésben. Ahogy a fő történet csatáin és a különféle véletlenszerűen generált mellékmissziókon haladunk keresztül, több mint 25 egységhez férhetnek hozzá. Az egyes típusú készülékek számtalan változatban elérhetők, a változatos változtatások és kiegészítő modulok köszönhetően. Készítsd el a legjobbját és teszteld őket a beérkező augusztussal szemben!
Jellemzők:
A körökre osztott harci és a valós idejű bázisépítés izgalmas kombinációja
Több mint 20 óra történet-alapú egyjátékos kampány
Online multiplayer csaták részletes hadsereg testreszabási lehetőségekkel
25+ egyedi egység, mindegyik számtalan variációval
Magas visszajátszási érték, amelyet véletlenszerűen generált kampánymissziók biztosítanak
Neo-feudális sci-fi környezet élénk, cel-árnyékolt grafikával

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2017.03.15
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
1C Company
Cikkszám
DIGI01900
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ