Civilization 6 (Digital Deluxe Edition)

Civilization 6 (Digital Deluxe Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 302 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Bővítse birodalmát a Civilization VI Digital Deluxe segítségével, amely magában foglalja a teljes alapjátékot, a 25th Anniversary Digital Soundtrack-et, és hozzáférést biztosít hat DLC-csomaghoz *, amelyek új civilizációkat, vezetőket, forgatókönyveket és még sok mást adnak a csomagban:

Civilization VI - Vikings Scenario Pack
Civilization VI - Lengyelország Civilization & Scenario Pack
Civilization VI - Ausztrália Civilization & Scenario Pack
Civilization VI - Perzsia és Macedon Civilization & Scenario Pack
Civilization VI - Núbia Civilization & Scenario Pack
Civilization VI - Khmerek és Indonézia Civilization & Scenario Pack

Az eredetileg a legendás játéktervező, Sid Meier készítette. A Civilization egy körökre osztott stratégiai játék, amelyben megpróbál birodalmat építeni az idő próbájának elviselésére. Legyen a világ uralkodója azáltal, hogy civilizációt hoz létre és vezet a kőkortól az információs korig. Háborúzzon, folytasson diplomáciát, fejlessze kultúráját, és menjen fej-fej mellett a történelem legnagyobb vezetőivel, miközben megpróbálja felépíteni a világ legnagyobb valaha ismert civilizációját.

A Civilization VI új módszereket kínál a világoddal való kapcsolattartásra: a városok fizikailag tágulnak a térképen, az aktív technológia és kultúra kutatás új lehetőségeket nyit meg, a versengő vezetők pedig az öt út egyikének versenyzésével folytatják saját napirendjüket történelmi vonásaik alapján. győzelem elérése a játékban.


MEGTALÁLÓ EMPIR:

Nézze meg birodalmának csodálatait a térképen, mint még soha. Minden város több lapkát ölel fel, így testre szabhatja a városokat, hogy teljes mértékben kihasználja a helyi terepet.
AKTÍV KUTATÁS:

A feloldás növeli a civilizáció fejlődését a történelem során. A gyorsabb előrelépés érdekében használja egységeit aktívan felfedezni, fejleszteni a környezetét és felfedezni az új kultúrákat.
DINAMIKUS DIPLOMACIA:

A más civilizációkkal folytatott interakciók a játék során változnak, kezdve az elsődleges interakcióktól, ahol a konfliktus az élet ténye, a késői játék-szövetségekig és tárgyalásokig.
ÖSSZFEGYVERNEMI:

A „cserépenként egy egység” kialakításának bővítésével a támogató egységek már beágyazhatók más egységekbe, például páncéltörő támasz gyalogosokkal, vagy harcos telepesekkel. Hasonló egységek kombinálhatók erőteljes „hadtest” egységekké is.
FEJLETT TÖBB JÁTÉKOS:

A hagyományos többjátékos módok mellett működjön együtt és versenyezzen barátaival a legkülönfélébb helyzetekben, amelyeket úgy terveztek, hogy könnyedén elvégezhessék egyetlen munkamenetben.
CIV MINDEN JÁTÉKOSNAK:

A Civilization VI a veterán játékosoknak új módszereket kínál civilizációjuk építéséhez és a siker legnagyobb esélyének összehangolásához. Az új oktató rendszerek új játékosokat vezetnek be az alapul szolgáló koncepciókba, így könnyedén elindulhatnak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2016.10.20
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01822
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ